Çözüldü GeForce NOW Ekran pikselli ve bulanık görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mnms

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben dün 1 günlük GeForce NOW denedim güzeldi diye 1 senelik Ultimate aldım fakat şimdi girdiğimde ekran aşırı bulanık oynanacak gibi değil bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• IMG-20250818-WA0002.jpg
    172 KB · Görüntüleme: 73
Çözüm
Bilmiyorum denemeniz lazım durmunuzu anlatırsanız belki yardımcı olurlar.

Şimdi belki oyunda sorun vardır diye başka oyunlar deniyorum hepsi aynı ama nedense dün akşam sorunsuz idi.
Hocam internetten baktım kendi sitelerinde 15Mbps internetle 720p 60FPS oynayabilirsiniz diyoe deneyeceğim umarım olur.

Wi-Fi biraz yavaş bence eğer güzel bir internetiniz yoksa iade edin.

Arkadaşlar ileride okuyanlar için diyorum eğer mail atarsanız sizden T.C. Kimlik no ve onay istiyorlar o şekilde iade oluyormuş ama ben iade etmedim, telefon ve TV'den bağlanınca sorun yok ama PC de uygulamadan girince oynanmayacak kadar kötü idi ama Chrome üstünden açınca bayağı bir düzeldi ama gene de hafif blurlu idi, web sitede 20 MB internet 720p açar diyor ama açmıyor alacaksanız bunu bilerek alın bayağı donuyor, ben evde kalacak olsam kesinlikle iade ederdim ama üniversitede internet 100 megabitmiş o yüzden iade etmedim. Yani siz evde yaşıyorsanız ve internetiniz 20 MB ise almayın bence.
Şöyle söyleyeyim. Bir dönem ADSL kullanıyordum 5-7 Mbps hızla bile oynanabilecek seviyedeydi.

Herkes adına konuşamam ülkedeki internet malum. Herkeste başka çalışıyor. Para aklında kalacaksa bence iade et. GAME+'ın kimseyi memnun ettiğini de görmedim zaten bu güne kadar.

Evet hocam iade talebi attım, üniversiteye varınca 30 dakika deneme ile bakacağım donma ve bulanıklık olmaz ise tekrar alırım.

Hocam şimdi internet paketini 500 megabite yükseltip denedim şuan baya iyi 4k ful ayarlarda 8ms oynuyorum sorun hızda imiş.

Son düzenleme:

Bu arada keşke GAME+ kullamasaydınız.

Sunucuları biraz yavaş ve bazı sunucularda hala GTX ekran kartı var fakat NVIDIA'nın hepsi bildiğim kadarıyla 4000 serisi kullanıyor.
Hocam nvidiadan nasil aliyoruz ki kendi sitesi direk game+ a attı ama zaten şuana kadar hep Rtx4080 denk geldi bana

Hocam NVIDIA'dan nasıl aliyoruz ki kendi sitesi direk GAME+'a attı ama zaten şu ana kadar hep RTX 4080 denk geldi bana.

Demek ki düzeltmişler boş verin o zaman VPN ile Almanya'ya bağlanıp NVIDIA'nın üyeliği alınıyordu fiyat farklarını bilmiyorum.

Demek ki düzeltmişler boş verin o zaman VPN ile Almanya'ya bağlanıp NVIDIA'nın üyeliği alınıyordu fiyat farklarını bilmiyorum.
Hocam bende bi videoda görmüştüm geçen sene gtx de denk geliyormuş ama kanal büyük bir kanaldıda adını unuttum, onlar bu sene başında gene video çekmiş bu sefer düzeltmişler ama rtx2080 denk geliyordu onlara fakat bana daha hiç denk gelmedi 10 12 kez oturum açmısımdır şuana kadar hep rtx4080 geldi.

Ultimate abonelik olduğu için öyle. Normalde 2080 veriyordu bazen ise 1060.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…