mnms
Hectopat
Bilmiyorum denemeniz lazım durmunuzu anlatırsanız belki yardımcı olurlar.
Wi-Fi biraz yavaş bence eğer güzel bir internetiniz yoksa iade edin.
Şöyle söyleyeyim. Bir dönem ADSL kullanıyordum 5-7 Mbps hızla bile oynanabilecek seviyedeydi.Hocam dediğiniz gibi çamura dönüyor uygulamaya girersem, ama chromeden girersem bira daha düzgün oluyor , internet hızının hiç önemi yok mu? Üniversitedede çamur gibi mi olur sizce? Eğer öyle olma riski varsa riske atmadan iade edeceğimde.
Evet hocam iade talebi attım, üniversiteye varınca 30 dakika deneme ile bakacağım donma ve bulanıklık olmaz ise tekrar alırım.Şöyle söyleyeyim. Bir dönem ADSL kullanıyordum 5-7 Mbps hızla bile oynanabilecek seviyedeydi.
Herkes adına konuşamam ülkedeki internet malum. Herkeste başka çalışıyor. Para aklında kalacaksa bence iade et. GAME+'ın kimseyi memnun ettiğini de görmedim zaten bu güne kadar.
Hocam şimdi internet paketini 500 megabite yükseltip denedim şuan baya iyi 4k ful ayarlarda 8ms oynuyorum sorun hızda imiş.Üniversite konusunu bilmem bilgisayarınızın Wi-Fi kartı ya da modem ile ilgili olabilir eğer Wi-Fi 6 değilse sorun yaşayabilirsiniz onun yerine başka sağlayıcılara bakın ama bence hepsi aynı sorunu yaşabilir.
Evet hocam iade talebi attım, üniversiteye varınca 30 dakika deneme ile bakacağım donma ve bulanıklık olmaz ise tekrar alırım.
Hocam şimdi internet paketini 500 megabite yükseltip denedim şu an bayağı iyi 4K ful ayarlarda 8ms oynuyorum sorun hızda imiş.
Niye hocam başka nereden alabilirm ki? Ve game+ ın bir sorunu falan mı var?Bu arada keşke GAME+ kullamasaydınız.
Niye hocam başka nereden alabilirm ki? Ve GAME+'ın bir sorunu falan mı var?
Hocam nvidiadan nasil aliyoruz ki kendi sitesi direk game+ a attı ama zaten şuana kadar hep Rtx4080 denk geldi banaSunucuları biraz yavaş ve bazı sunucularda hala GTX ekran kartı var fakat NVIDIA'nın hepsi bildiğim kadarıyla 4000 serisi kullanıyor.
Hocam NVIDIA'dan nasıl aliyoruz ki kendi sitesi direk GAME+'a attı ama zaten şu ana kadar hep RTX 4080 denk geldi bana.
Hocam bende bi videoda görmüştüm geçen sene gtx de denk geliyormuş ama kanal büyük bir kanaldıda adını unuttum, onlar bu sene başında gene video çekmiş bu sefer düzeltmişler ama rtx2080 denk geliyordu onlara fakat bana daha hiç denk gelmedi 10 12 kez oturum açmısımdır şuana kadar hep rtx4080 geldi.Demek ki düzeltmişler boş verin o zaman VPN ile Almanya'ya bağlanıp NVIDIA'nın üyeliği alınıyordu fiyat farklarını bilmiyorum.
Ultimate abonelik olduğu için öyle. Normalde 2080 veriyordu bazen ise 1060.Hocam bende bi videoda görmüştüm geçen sene gtx de denk geliyormuş ama kanal büyük bir kanaldıda adını unuttum, onlar bu sene başında gene video çekmiş bu sefer düzeltmişler ama rtx2080 denk geliyordu onlara fakat bana daha hiç denk gelmedi 10 12 kez oturum açmısımdır şuana kadar hep rtx4080 geldi.
Ultimate abonelik olduğu için öyle. Normalde 2080 veriyordu bazen ise 1060.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.