Ekran süresi en uzun tablet onerisi

Bütçe belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz. Samsung Galaxy Tab S6 Lite olabilir.
Bu forumda boyle sacma bir aliskanlik var. Kardesim ben sana ozellikleri vermisim, batarya kapasitesi yuksek olsun demisim, ekran gostersin demisim, kripto para demisim sen bana 4GB ram 64GB rom 10 inch tablet oneriyosun. Yahu adamlar bununla cizim yapiyorlar grafik tasarliyorlar. Piyasadaki en ucuz, yuksek batarya kapasiteli, düşük ozellikli tableti biliyorsan yaz bilmiyorsan git baska yerde yap sakani. Butceme gore degil piyasadaki yuksek batarya kapasiteli en dandik tableti ariyorum.

Bu forumda boyle sacma bir aliskanlik var. Kardesim ben sana ozellikleri vermisim, batarya kapasitesi yuksek olsun demisim, ekran gostersin demisim, kripto para demisim sen bana 4GB ram 64GB rom 10 inch tablet oneriyosun. Yahu adamlar bununla cizim yapiyorlar grafik tasarliyorlar. Piyasadaki en ucuz, yuksek batarya kapasiteli, düşük ozellikli tableti biliyorsan yaz bilmiyorsan git baska yerde yap sakani. Butceme gore degil piyasadaki yuksek batarya kapasiteli en dandik tableti ariyorum.
Tamam, öyle bir tablet yok. Batarya kapasitesinin yüksek olması için mantıken diğer özelliklerinin de yüksek olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı