Çözüldü Ekran sürücüsü başlatılamadı; yerine Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha önce birçok arkadaşın deneyipte olumlu sonuç aldığı için bu şekilde söyledim... Yoksa önermezdim.
Aynı sorun bendede var amd radeon r7 anakarda dahili ekram kartım. 3 gündür aynı sorunu yaşıyorum. çözüldü denmiş ama işe yaramamış sanırım

Windows Update ile taratın öyle yüklemesi gerekiyor. Yada Laptop sağlayıcınızın sitesinden bakın.

sistemim ve sürücülerim güncel.windows 10 pro 1709 güncellemesi yüzünden kaynaklanıyor olabilirmi ?

Dosya Ekleri

• Adsız.gif
    Adsız.gif
    831,1 KB · Görüntüleme: 507
Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz anlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• 26102432_306931349810691_1931155382_o.jpg
    26102432_306931349810691_1931155382_o.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 477
Arkadaşlar, ben de aynı sorunu birkaç gündür yaşamaktayım. Windows 10 Home kullanıcısıyım ve benim bilgisayarımda sadece Intel HD Graphics var.
Bilgisayarı açtığımda oturum düzgünce açılıyor ama bazen oturum açık olmasına rağmen tam bir işe başlayacakken oturum tekrar açılıyor ve ekranın düzgün çalışmadığını anlıyorum. Ekranı ben genelde düşük parlaklıkta kullanırım, ekran sürücüsü çalışmayınca parlaklık benim kullandığıma oranla artıyor ve parlaklık ayarı tuşlarım çalışmıyor.

Meşgul olduğumdan bu sorunun çözümünü kendim için sürekli erteledim, şimdi de bir boş zaman buldum, biraz araştırdım.
Az önce ekran sürücüsü çalışmıyordu, Aygıt Yöneticisi'nde Intel HD Graphics için uyarı vermişti, ben de sürücüyü güncelle yaptım ve şimdilik sorun düzeldi. Normal zamanda değil de sadece sorun belirdiğinde Aygıt Yöneticisi'nden sürücü günlleştirmeyi deneyin ama bu yöntem Intel dışında ekstra ekran kartı kullanan bilgisayarlarda çalışır mı bilemem...

Uzun bir yazı oldu ama okuyan arkadaşlara teşekkür ederim...

Aynı sorun bende de mevcut MSI GT72S modeli var bende GTX 970M görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti. Oyun oynarken 2-3 defa başıma geldi. Son windows 10 güncellemesinden sonra olmaya başladı. Çözüm bulan arkadaş var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı