Ekran Temizleme Seti Önerisi

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba
LG monitörüm için bir ekran temizleme seti arıyorum. Monitör çok alıngan, mat. Ne sürsen iz bırakıyor 😃 Haliyle ben de hassas oluyorum. Biraz zor aldım. 28" Led ekran için temizleme seti öneriniz var mıdır?

.
Hocam ekran temizlerken spreyi direk ekrana sıkmayın. Bazen akıp kenarlardan içeriye girip ekrana zarar verebilir. Beze sıkıp kullanmanız daha iyi olur.

Şuan sordum, evet Bimde varmış. ben kullandım kendi Laptop ekranımda çok güzel temizliyor. ekstra olarak Laptopun tüm kısımlarını güzelce temizleyebildi.
Hocam siz der demez koştum hemen aldım 1 tane bimden. Allahtan bizim buranın halkı pek rağbet etmemiş :D 4 adet vardı sildim ekranı. 3 yıldır bu monitörü kovalıyordum üstüne biraz fazla titrediğim halde gayet güzel temizlediğinden eminim şuan. Akşama 1 adet daha alayım. Çok teşekkürler söylediğiniz için yoksa trendyoldan alıyodum 27 ye :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı