Alperen YAVUZ
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar ekran titremesi olduğunu söylemiştim, bunun oyunlarda daha belirginleştiğini masaüstünde de koyu tonlu pencelerde kendini bariz belli eden bu ekran titrmesi ile ilgili daha önce konu açmıştım. Monitörüm VGA ekran kartımda VGA giriş yok o yüzden çevirici ile monitör arası görüntü bağlantımı sizin daha önceki konumda önerdiğiniz 2 ucu mıknatıslı VGA kablo aldım. Fakat titreme sanki yavaş yavaş artıyor gibi geliyor bana. Mesela mesaüstünün fotoğrafını çekerken titreme gözükmüyor fakat oyunlarda, koyu renkli sayfa açınca çok belli oluyor bu da artık rahatsız etmeye başladı beni.
Sistemimi Vatan Bilgisayardan Toplattım, kimsenin hakkını almayım ama Vatan bilgisayar sistemi topladıktan sonra parçaları kutuları ile ve koruma paketleri ile veriyordu. Her şeyin koruma paketi vardı kutu ile birlikte fakat ekran kartının kutusu var ve koruma poşeti yoktu. Zaten ekran kartı kutusunun sistemi toplamadan önce biraz yırtılmış olduğunu görmüştüm. Şimdi benim aklımdaki tek sorun ekran kartından kaynaklı gibi... Siz ne dersiniz Vatan'dan ekran kartı değişimini mi talep edeyim ?
Not : Sistem toplanalı en fazla 7 ay oldu.
Ekran kartı : GTX760
İşlemci : i3 4150
Ram: 8 GB
Sistemimi Vatan Bilgisayardan Toplattım, kimsenin hakkını almayım ama Vatan bilgisayar sistemi topladıktan sonra parçaları kutuları ile ve koruma paketleri ile veriyordu. Her şeyin koruma paketi vardı kutu ile birlikte fakat ekran kartının kutusu var ve koruma poşeti yoktu. Zaten ekran kartı kutusunun sistemi toplamadan önce biraz yırtılmış olduğunu görmüştüm. Şimdi benim aklımdaki tek sorun ekran kartından kaynaklı gibi... Siz ne dersiniz Vatan'dan ekran kartı değişimini mi talep edeyim ?
Not : Sistem toplanalı en fazla 7 ay oldu.
Ekran kartı : GTX760
İşlemci : i3 4150
Ram: 8 GB