Ekran videosu kaydetmek için yazılım önerisi

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun kayıtları almak istiyorum. Birkaç yazılım denedim. Msi Afterburner, Mirilles Actiyon, Plays.tv ve windows 10 kayıt yazılımı. Sadece mirilles oyunla aynı kalitede kayıt yaptı. Diğerleri hep biraz daha kötü görsel ve düşük fps ile oynuyormuş gibi kayıtlar aldılar. Kalite konusunda Mirilles beni tatmin etti fakat yarım saatlik kayıt 34 gb boyut oluşturdu. Oyun içersindeki kalitenin aynısını videoya yansıtıp daha az boyutta kayıtlar alabilecek yazılım önerileri bekliyorum sizden arkadaşlar elbette bu soruna çözüm bulmuş birileri vardır aramızda.

Konu güncel.

Denedim görüntü kalitesi çok düşük oluyor.

ilk fırsatta onuda yükleyip deneyeceğim.
Kalitesi çok düşük değil. Aksine diğer programlardan daha stabil çalışıyor ve düzgün kayıt yapıyor. Kalitesini en yükseğe alın; windows bu durumda sizi uyarıyor 'bu işlem oyun performansını etkileyebilir' diye. Kalite gayet hoş ve video formatından dolayı az yer kaplıyor. Öyle 1 dakikası 5 gb olan videolar çekmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı