Ekran yırtılıyor ve kırmızı noktalar oluşuyor

balamanyigit

Hectopat
Daha fazla  
Ekran yırtılıyor ve kırmızı noktalar var ben tamirciye götürdüm anakarttan olduğunu söyledi anakartı değiştirdim hâla aynı ben ekran kartından olduğunu düşünüyorum yabancı forumlarda da aynı sorun var onlarda ekran kartından olduğunu söylüyor bir çözümü varsa yazar mısınız acaba? Yoksa ekran kartı alacağım.

Anakartla alakası yoktur ya monitör yada ekran kartındadır sorun. Monitöre farklı kablolarla bağlamayı deneyebilirsin mesela normalde dp kablo ile bağlıyorsan hdmi ile bağlayabilirsin veya televizyona sistemi bağlayın öyle deneyin. Sorun hala devam ediyorsa ekran kartının driverini silip tekrar yüklemeyi deneyin garantisi devam ediyorsa garantiye de gönderebilirsiniz.

Ekran görüntüsü veya video atarsan sorunun kaynağını çözebiliriz.

Bu şekilde.

Bir çözümü yok ise yeni bir ekran kartı alacağım umarım ekran kartındandır.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    358,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Format attıktan sonra da bu şekilde mi? FurMark testi yapabilir misin? Bir de ekran kartı sürücüsü güncel değilse güncelle, güncelse eski bir versiyon dene.

FurMark 2 FPS ama ekran kartı derecesi 35-50 falan çıkıyor bir de 2 kere format attım ISO da sorun vardır belki diye ama düzelmedi sürücüleri güncelledim silip tekrar kurdum yine aynı.

FurMark 2 FPS ama ekran kartı derecesi 35-50 falan çıkıyor bir de 2 kere format attım ISO da sorun vardır belki diye ama düzelmedi sürücüleri güncelledim silip tekrar kurdum yine aynı.
İşlemcinin tümleşik ekran kartı varsa ekran kartını söküp öyle deneyin, yoksa başka ekran kartı ile deneyin. Sorun büyük ihtimal ekran kartında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…