Ekrana Görüntü Gelmeme - No Signal Sorunu

solo1990

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımı 1 saat önce sorunsuz kullanıyordum az önce açmayı denedim kasa normal çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, no signal yazıp siyah ekrana geçiyor. Çözümü bilen ya da böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam emin olmak istiyorum, ekran kartını kasadan söküp, onboard a takıyorsunuz değil mi? Ekran kartı kasada takılıyken onboard a takmıyorsunuz?

Ekran kartını söktüm öyle denedim ben de bilgisayar üzerine okuyorum

Ekran kartını söktüm öyle denedim ben de bilgisayar üzerine okuyorum

Onları buraya konu açmadan önce denedim zaten yol kalmadı sorun ne olabilir ki
 
Ekran kartını söktüm öyle denedim ben de bilgisayar üzerine okuyorum



Onları buraya konu açmadan önce denedim zaten yol kalmadı sorun ne olabilir ki
Aynı sorun bende de var emin değilim ama anakartın yanmış olabilir.Herşeyi denememe rağmen sistem açıldı ama monitöre görüntü gelmedi.Anakartı ve monitörü değiştirmeyi düşünüyorum.Hala görüntü gelmez ise yeni sistem toplayacağım.Zaten sistemim 8 seneyi devirdi.Bu arada anakartımın modeli gigabyte g31m s2l3 tü yanlış hatırlamıyorsam.Monitörü değiştir paran varsa olmadı anakartıda değiştirirsin.Yanlış bir bilgi verdiysem affola.
 
Anakart' da sorun olabilir. Etraftan (arkadaşlar vsvs.) işlemcine uygun bir anakart bul, sistemini dene eğer çalışır ise anakart sorunlu. Problem güç kaynağında da olabilir.
 
merhaba arkadaşım. şimdi bir iki öneri bende vermek istiyorum birincisi durumun ciddiyetini korumakla beraber işlemcinin son bakımı ne zaman yaptın.
 
Beyler dünden beri pc yi hiç açmadım fişini çektim ve öylece bıraktım bugün bir taktım baktım açıldı dün cmos reset ve bios pilini çıkar tak yapmıştım direk biosu açtım saat ve tarih ayarını yaptım sonra sistem ssd de idi ben dün onu sata 2 ye takmıştım dedim çalıştı problem yok herhalde sata 1 e taktım ssd yi sata 2ye hdd taktım pc açıyım dedim gene no signal hatası aldım. Power'a basınca sistem açılıyor tekrar basınca kapanmıyor reset tuşu işlemiyor ledli fare var bilgisayar kapanınca ledlerinin sönmediğini farkettim. Çözüm önerisi olan var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı