Ekrana görüntü gelmemesi sorunu

Allah'ın kulu

Decapat
Katılım
28 Şubat 2019
Mesajlar
13
Merhabalar karşılaştığım bir sorun var yardımcı olursanız çok memnun olurum, kasayı açıyorum güç kaynağı çalışıyor, klavyenin ışıkları yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor, klavyenin ışıkları sadece açtığımda geliyor haricinde caps lock tuşuna bastığım takdirde bir yanıp sönme söz konusu degil. Ramleri tek tek denedim , HDD yi çıkarıp taktım , ekran kartını çıkarıp taktım , kablosunu anakarta taktım yine çalışmadı bios pilini çıkarıp taktım yine olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ...
 
Xeon5450 ve Asus p5g41mc lx , 4x2 Kingston ram 1333mhz DDR3 , HDD Toshiba , güç kaynağı tauro xtk-tb-0600a , monitör LG , ekran kartı eski GT 430 5 sene olmuştur kullanalı ... İşlemci ile anakartı alalı 2 ay oluyor kullanıyordum da bir sıkıntı yoktu , herşey tikirinda idi işlemcinin ısındığını görmedim kule tipi soğutucu taktım MSI afterburner den hep bakıyordum . Ramleri tekrardan denerim .
 
Sorun nasıl başladı? Ben benzer problemi yaşadım. Ekran kartı driverını sildiğimde bilgisayar kendini yeniden başlattı ve bir daha ekrana görüntü gelmedi. Hdmi kablosunu displayport ile değiştirince problem düzeldi.
 
Sorunun nasıl başladığını bilmiyorum bir gece bilgisayarda oyun oynayıp sonra kapatıp açılmaması dedi evdeki kardeşim ,bende işlemciyi kontrol etme amacıyla bir bakayım dedim , termal macun yuvaya bulaşmış bende sileyim derken işlemci pinlerinin biri yamuldu şimdi anakart üzerinde eski işlemciyi de denemedim , şimdi de yeni sistem toplamayı düşünüyorum ...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı