Ekrana görüntü gelmiyor

Metehan*

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2018
Mesajlar
71
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K II/ BitFenix Garen 600W/ Addlink 512GB S68/ Asus Radeon RX 6650 XT/ GoodRam IRDM PRO 16GB/ AMD Ryzen 5 5500
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım, sistemi kasaya monte edip açmaya çalıştığımda 2 kere fanlar hemen dönüp durdu ben de araştırdım ve kasada statik elektrik olabileceğinden şüphelendim. Uzay montaj olarak çalıştırdım çalıştı, görüntü de geldi. Sonra kasayı statik elektriği almak için birkaç şey yaptım ve kasaya tekrar montaj ettim (bu esnada kasaya vidalarken anakart durup dururken çalıştı neden olduğunu anlamdım), bu sefer her şey çalıştı fanlar falan her şey döndü ama görüntü gelmedi, ne yapsam düzelmedi. Tekrar uzay montajı deneyince yine görüntü gelmedi. Ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Anakartında onboard grafik birimi varsa onunla dener misin?

İşlemci APU değil yine de görüntü veriyor mu bilmiyorum ama onu da denedim. Güç kaynağı yetmediği için görüntü vermemezlik yapar mı acaba? Her şey çalışıyor ama donanım olarak.
 
Son düzenleme:
BIOS jumperından veya BIOS pilini çıkartıp 2 dakika bekleyip sonra yerine takarak BIOS'u resetle bakalım değişiklik olacak mı?
Bios pilini çıkarmayı denedim 10dk falan bekledim bişe olmadı
 

Geri
Yukarı