Ekrana görüntü gelmiyor

Metehan*

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2018
Mesajlar
71
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K II/ BitFenix Garen 600W/ Addlink 512GB S68/ Asus Radeon RX 6650 XT/ GoodRam IRDM PRO 16GB/ AMD Ryzen 5 5500
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım, sistemi kasaya monte edip açmaya çalıştığımda 2 kere fanlar hemen dönüp durdu ben de araştırdım ve kasada statik elektrik olabileceğinden şüphelendim. Uzay montaj olarak çalıştırdım çalıştı, görüntü de geldi. Sonra kasayı statik elektriği almak için birkaç şey yaptım ve kasaya tekrar montaj ettim (bu esnada kasaya vidalarken anakart durup dururken çalıştı neden olduğunu anlamdım), bu sefer her şey çalıştı fanlar falan her şey döndü ama görüntü gelmedi, ne yapsam düzelmedi. Tekrar uzay montajı deneyince yine görüntü gelmedi. Ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Ekran kartı fanları dönüyorsa onda sıkıntı yok demektir. Monitor bağlantılarında bir terslik olmasın!

Fanı dönüyor evet dönüştürücü ile kullanıyorum ondan olmaz diye düşünüyorum çünkü başka bir HDMI kablosu ile TV'ye bağladım yine görüntü gelmedi.
 
Ekranlar iki şekilde de dönüştürücüden sinyal geçiyor. Nasıl bir dönüştürücü? Markası var mı yoksa Çin malı mı? Buzzer yerinde mi?
 
Son düzenleme:
Ekranlar iki şekilde de dönüştürücüden sinyal geçiyor. Nasıl bir dönüştürücü? Markası var mı yoksa Çin malı mı?
Bu ama çalışıyor bununda kullanıyorum eski sistemimde şu an ekran kartıyla beraber
 

Dosya Ekleri

  • indir.jpeg
    indir.jpeg
    3,2 KB · Görüntüleme: 18
Buzzer hata bildirimi vermiyorsa, RAM'larin pinlerini silgi ile silip ikisinin yerini değiştir. Olmazsa birer birer slotlara takarak dene. Yine görüntü yoksa CPU güç girişini çıkartıp çalıştır.
 
Buzzer hata bildirimi vermiyorsa, RAM'larin pinlerini silgi ile silip ikisinin yerini değiştir. Olmazsa birer birer slotlara takarak dene. Yine görüntü yoksa CPU güç girişini çıkartıp çalıştır.

Denedim bunları maalesef olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı