Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine.
İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi?
Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur.
Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz.Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı?
Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim Şubat'ta.
Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı?
Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim şubat'ta.
Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz.
Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor.Yeni telefon almak çok çok daha mantıklı şubata kadar idare edin hocam.
Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor.
Neden?Şarja sakın takmayın direk telefoncuya götürün ya da yeni telefon alın.
Biraz bekleyin görüntü bozulma yapmadıysa kuruyunca gidecektir bence saç kurutmanın soğuk tarafıyla hava üfletin.
Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine.
Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.