Çözüldü Ekrana kolonya döküldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, kolonyanın kapağı fulden acıkmış ben fark etmedim birden üstüme, telefona falan döküldü ve ekranda böyle bir şey çıktı. Korumayı kenarından azıcık çıkardım ama geçmedi. Direk ekrana mi gitmiştir?

Dosya Ekleri

• IMG-20241206-WA0000.jpg
    IMG-20241206-WA0000.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 378
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine.
İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi?
Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur.

Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim.
Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı?

Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim Şubat'ta.
Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz.

Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine.
İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi?
Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur.

Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı