Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Aralık 2024 #1 Merhaba, kolonyanın kapağı fulden acıkmış ben fark etmedim birden üstüme, telefona falan döküldü ve ekranda böyle bir şey çıktı. Korumayı kenarından azıcık çıkardım ama geçmedi. Direk ekrana mi gitmiştir? Dosya Ekleri IMG-20241206-WA0000.jpg 47,8 KB · Görüntüleme: 378 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Merhaba, kolonyanın kapağı fulden acıkmış ben fark etmedim birden üstüme, telefona falan döküldü ve ekranda böyle bir şey çıktı. Korumayı kenarından azıcık çıkardım ama geçmedi. Direk ekrana mi gitmiştir?
Çözüm Geforce Mx130 7 Aralık 2024 GucukBey dedi: Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine. Genişletmek için tıkla... bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... omer35kaya dedi: Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim.
GucukBey dedi: Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine. Genişletmek için tıkla... bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... omer35kaya dedi: Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 6 Aralık 2024 #11 Geforce Mx130 dedi: Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı? Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim Şubat'ta. Genişletmek için tıkla... Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı? Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim Şubat'ta. Genişletmek için tıkla... Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.219 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 6 Aralık 2024 #12 Geforce Mx130 dedi: Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı? Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim şubat'ta. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon almak çok çok daha mantıklı şubata kadar idare edin hocam. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Ekran değişimi ne kadar olur? Xiaomi Note 8 Pro. Yeni telefon almak daha mı mantıklı? Ne kadar tutar ekran değişimi telefonu zaten değiştirecektim şubat'ta. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon almak çok çok daha mantıklı şubata kadar idare edin hocam.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Aralık 2024 #13 EkmekarasıSalam dedi: Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... PROTECTQ dedi: Yeni telefon almak çok çok daha mantıklı şubata kadar idare edin hocam. Genişletmek için tıkla... Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor. Artı 0 Eksi
EkmekarasıSalam dedi: Yani Şubata kadar böyle dayanırsanız endişelenmeye gerek yok zaten telefon değiştirecekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... PROTECTQ dedi: Yeni telefon almak çok çok daha mantıklı şubata kadar idare edin hocam. Genişletmek için tıkla... Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor.
bankai31 Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #14 Geforce Mx130 dedi: Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor. Genişletmek için tıkla... Şarja sakın takmayın direk telefoncuya götürün ya da yeni telefon alın. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Görüntü dışı bir zararı olmaz de mi hocam? Bu arada bu sanki büyüyor. Genişletmek için tıkla... Şarja sakın takmayın direk telefoncuya götürün ya da yeni telefon alın.
O omer35kaya Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #15 Biraz bekleyin görüntü bozulma yapmadıysa kuruyunca gidecektir bence saç kurutmanın soğuk tarafıyla hava üfletin. Artı 0 Eksi
Biraz bekleyin görüntü bozulma yapmadıysa kuruyunca gidecektir bence saç kurutmanın soğuk tarafıyla hava üfletin.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Aralık 2024 #16 bankai31 dedi: Şarja sakın takmayın direk telefoncuya götürün ya da yeni telefon alın. Genişletmek için tıkla... Neden? Artı 0 Eksi
bankai31 dedi: Şarja sakın takmayın direk telefoncuya götürün ya da yeni telefon alın. Genişletmek için tıkla... Neden?
bankai31 Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #17 omer35kaya dedi: Biraz bekleyin görüntü bozulma yapmadıysa kuruyunca gidecektir bence saç kurutmanın soğuk tarafıyla hava üfletin. Genişletmek için tıkla... İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Artı 0 Eksi
omer35kaya dedi: Biraz bekleyin görüntü bozulma yapmadıysa kuruyunca gidecektir bence saç kurutmanın soğuk tarafıyla hava üfletin. Genişletmek için tıkla... İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi?
O omer35kaya Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #18 bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur. Artı 0 Eksi
bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #19 Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine. Artı 0 Eksi
Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 7 Aralık 2024 #20 GucukBey dedi: Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine. Genişletmek için tıkla... bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... omer35kaya dedi: Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
GucukBey dedi: Bence bu durumda yeni bir cihaz daha mantıklı. Ekran arasında sıkıştığından zaten yapacak bir şey yok. Etmeyeceği fiyatlar ödersin o ekran değişimine. Genişletmek için tıkla... bankai31 dedi: İçerdeki bileşenlere zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... omer35kaya dedi: Hocam kolonya uçucudur bir nevi soğuk hava verip uçmasını hızlandırın diye dedim. Ya da 1 2 güne kendiliğinden kurur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sabah uyandım kendiliğinden geçmişti. Ben de akşam 3-4 dakika hava üfledim.