Ekranda boşluk var

daha siz ne olduğunu bilmiyorsunuz biz nasıl bileceğiz

Gözükmüyor bile siz nasıl gördünüz anlamadım ama takmayın kafanıza bence fark edilmiyor zaten. Daha belirgin olmaya başlarsa belki neden olduğu anlaşılır.
Daha siz ne olduğunu bilmiyorsunuz biz nasıl bileceğiz.

Gözükmüyor bile siz nasıl gördünüz anlamadım ama takmayın kafanıza bence fark edilmiyor zaten. Daha belirgin olmaya başlarsa belki neden olduğu anlaşılır.

Dikkatinize hayran kaldım cevap verenin başkası olduğunu farkedememişsiniz 😅. Ayrıca psikolojik destek amacaıyla değil sebebiyle yazdın en fazla bu kadar gösterebiliyorum çünkü yazılımsal değil donanımsal bir sorun mevcut.
Haila bir şey belli değil ama annadığım kadarıyla ekranın içind e hava var diorsunuz eğer onu yok etmek istiyorsanız ekranı sökün ve iyice birbirine yapıştırın ama eğer bir sıkıntı yapmıyorsa size ellemeyin bir şey olmaz.

En yardımcı cevap sizin oldu. Neden oluşur bu boşluk? Sistem de daha yeni.

Dikkatinize hayran kaldım cevap verenin başkası olduğunu farkedememişsiniz 😅. Ayrıca psikolojik destek amacaıyla değil sebebiyle yazdın en fazla bu kadar gösterebiliyorum çünkü yazılımsal değil donanımsal bir sorun mevcut.

Eger sisteminizin monütör camı iyi değilse açılabilir bebdeki Full açıldı mesela bir sorun.

Cam kaliteli değildir içinde jelatin vardır sökülüyordur bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı