Ekranda çizgiler çıkıyor

OguzEren

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II
İşlemci
Ryzen 9 7950X
Düne kadar bir sorun yoktu, sabah ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Display kullanıyorum anakart ve ekran kartına taktığımda durum aynı HDMI ile anakart ekran kartı denedim durum aynı, güç adaptörünü değiştirdim durum hala aynı. Sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir diğer monitörümde sorunsuz görüntü alıyorum.

Düne kadar bir sorun yoktu, sabah ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Display kullanıyorum anakart ve ekran kartına taktığımda durum aynı HDMI ile anakart ekran kartı denedim durum aynı, güç adaptörünü değiştirdim durum hala aynı. Sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir diğer monitörümde sorunsuz görüntü alıyorum.
Hocam belli bariz monitör.

Tam monitörü kaldırdım diğerini taktım.
Yatay çizgiler var 1cm kadar arayla kesik kesik görünüyordu.

Çizgileri şu tarz mıydı?

1747408346337.png
1747408353765.png

Tamamen gitmesine gerek yok. Ekranınızda çıkan çizgiler bunun gibiyse sorun ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Direkt renkli çizgiler vs. çıkıyorsa bozuk olması muhtemel.

Fakat ayarlarda hiçbir oynama yapmadım.

Çizgiler böyle miydi hocam.

Benzer ama ayrı ayrı çizgiler değil ekranın sağından soluna kadar bir çizgi daha çok radyo dalgalanması gibi.

Eve geçtiğimde görsel göndereceğim.

Yazmayı unuttum fakat piksellerinden kaynaklı bir problem olduğunu öğrendim parça değişimi gerekliymiş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı