Ekranda çizgiler çıktı ve bilgisayar yeniden başlatıldı

Makaleler
11
Yer
Denizli
Daha fazla  
Adsız.png
Demin sosyal'de gezerken bir anda ekran da çizgiler çıktı ve cpu fan hızlandı. Windows 8 ekrana şu yazıyı çıkardı :
Windows beklenmedik bir olayla karşılaştı kişisel bilgisayırınız yeniden başlatılacak dedi. Sonra bios ekranı geldiğinde sadece bilgisayar açılırken ki hdd'den gelen tık sesi art ardına geldi. Daha önceden de olmuştu o zaman windows 7 kullanıyordum onda çizgiler değil mas mavi oluyordu ekran ve o zaman mavi ekran vermişti. O zaman harddiskim çok ısınmıştı şimdi kontrol ettim gine ısınmış. (ısınmış diyorum ama büyük fark yok şöyle söyliyeyim 33 dereceden yukarı çıkmaz harddiskim bu sorun oluştuğunda 39 derece oluyor) Sizce ne yapmalıyım harddisk mi bozuk ?
-Hd tune ile tarattım sorun bulmadı.
Bilgisayar açılınca'da bu ekran çıktı windowstan. Bu 2. verişi oldu hatayı bundan öncekini 3 hafta filen önce vermişti nadir aralıklarla geliyor.
Aklınıza gelen tahminler çözüm yolları ne varsa belirtin deniyeyim hazırım. Ben yıllardır sorunsuz kullanırdım bilgisayarımı ne oldu da böyle oldu acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı