oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 İyi günler. Bugün bilgisayarımı açtığımda başıma böyle bir problem geldi. Birkaç kez restart yaptım, gene de olmadı. Bu konularda cahilim, yardım edebilir misiniz? Laptop marka ve modeli: Samsung NP550P7C Son düzenleme: 1 Haziran 2021
İyi günler. Bugün bilgisayarımı açtığımda başıma böyle bir problem geldi. Birkaç kez restart yaptım, gene de olmadı. Bu konularda cahilim, yardım edebilir misiniz? Laptop marka ve modeli: Samsung NP550P7C
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Haziran 2021 #2 Sorunun grafik çipinde olduğunu tahmin ediyorum. Hala aynı mı? Artı 0 Eksi
KS KS oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Qincell dedi: Sorunun grafik çipinde olduğunu tahmin ediyorum. Hala aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Qincell dedi: Sorunun grafik çipinde olduğunu tahmin ediyorum. Hala aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet.