Ekranda garip siyah noktalar

Çağlayann

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

Yaklaşık 2 yıl önce aldığım PC im durduk yere fotoğraflardaki gibi ekranda siyah benekler çıkartıp kendini kilitlemeye başlamıştı. Garantisi olduğu için yetkili servise gönderdim. 1 ay beklememim sonucunda bugün PC mi teslim aldım. Sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu ve çözüldüğünü söylediler ancak problem hala aynı şekilde devam ediyor. Böyle bir durumla karşılaşanımız oldu mu? Ekrandaki bu problemi nasıl giderebilirim?

Dosya Ekleri

• 20210727_180348.jpg
    20210727_180348.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 125
  • 20210902_193015.jpg
    20210902_193015.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 125
Herkese merhabalar,

Yaklaşık 2 yıl önce aldığım PC im durduk yere fotoğraflardaki gibi ekranda siyah benekler çıkartıp kendini kilitlemeye başlamıştı. Garantisi olduğu için yetkili servise gönderdim. 1 ay beklememim sonucunda bugün PC mi teslim aldım. Sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu ve çözüldüğünü söylediler ancak problem hala aynı şekilde devam ediyor. Böyle bir durumla karşılaşanımız oldu mu? Ekrandaki bu problemi nasıl giderebilirim?
format attınmı

Sorunun çözülmediğini söyleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı