Yimmenu güvenilir mi?

GitHub'da vardı, V2 olan hali sadece Enhanced'de çalışıyordu zaten.

Hocam para basmayın close friend olması bir şey değiştirmez, dediğim gibi sadece heistleri falan kullanın. Direkt para basmak en kolay ban yeme yöntemi.

İnjector ı nereden indirebilirm.

Hocam şimdi menüden setupu bitiriyosun ya hani soygunun finali atıyorum cayo perico yapıyorsun adayı soyduğun bölümü yani finali kendin yap bir de birkaç saat aralıklarla yap yoksa para vermeyebilir.

Injectorler pek güven vermiyor ben process hacker kullanıyordum.

Bu mudur orijinal sitesi.

1765659942827.png

Hocam GitHub'da bir sürü injector var zaten açık kaynak kodlu YouTube'dan bakabilirsin. GTA Enhanced videolarında injectlerken çoğunlukla xenos kullanıyorlar.

Xenosu nereden indirebilirim bir sürü sitede var.
Bu mudur orijinal sitesi xenosun.

1765660678028.png

Son düzenleme:
Kiddions veyayim menu kullansak jackpot hilesi ban yedirtir mi bir de procces hacker ile nasıl oluyor?

Jackpot kullanmanı önermem procces hackerde Görev Yöneticisi'nin gelişmiş hali diyebiliriz ama fazla özelliği var yani DLL injectleme 50 türlü şey var bu resimdekiler gibi ayrıca oyunda anti hile var şu an kafana göre hile açamıyon maalesef.

Xenosu nereden indirebilirim bir sürü sitede var.
Bu mudur orijinal sitesi xenosun.

Eki Görüntüle 2621474

Evet hocam GitHub'da zaten açık kaynak kodlu darthton yapımcısı.

Injectorler pek güven vermiyor ben process hacker kullanıyordum.

Başta bana da injectorler güven vermiyordu ama şu an kullanıyorum zaten bende tek process hacker yok bende procces hackerle beraber toplam 3 injector var çoğunlukla zaten araştırıp indiriyorum ve GitHub'dan açık kaynak kodlu indiriyorum.

RAT'lı onlar hocam.
Genel olarak RAT'lı diye bir şey yok aslında yimmenuv2 GitHub'da açık kaynak kodlu bende kullandım direkt RAT'lı deme istersen.

Dosya Ekleri

• 1765745928882.png
    1765745928882.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı