Ekranda kare kare yeşil çizgiler çıktı

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce Torrent olarak oyun yükledim. Oyunu kurduktan sonra bir sürü gereksiz saçma uygulamalar kurmuş. Onları sildim sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Normal bir şekilde açıldı biraz bekledim sonra Discord'u açtım Discord'a tam açılırken başlıkta belirttiğim şekilde çizgiler çıktı ve ekran dondu. Kasanın tuşundan bilgisayarı kapatıp açtım hiçbir sıkıntı çıkarmadan açıldı. Şu anlık bir sorun yok gibi bu sorun virüs olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20240627_183721.jpg
    395,1 KB · Görüntüleme: 91
Malwe ve Kaspersky'le tarama yapmalısın.

Virüs vs. değilde RAM hatası yaşamışsın gibi gözüküyor. Kasaya falan mı çarptın?

Virüsten ziyade bellekle alakalı bir sorun gibi geldi bana da. Sen hem Kaspersky ile bir tarama yap, hem de gece yatmadan Memtest çalıştır.

Virüs vs. değil de RAM hatası yaşamışsın gibi gözüküyor. Kasaya falan mı çarptın.

Hocam kasa aşağıda duruyor bazen ister istemez bacağım çarpıyor ama öyle sert bir şekilde olmuyor.

Her av her virüsü bilseydi bu kadar çok av olmazdı zaten. Sen yine de garanti olsun en azından 1 farklı av ile daha tarama yap.

Hocam formatlamayı düşünüyyordum. Sizce yapayım mı?

Hocam kasa aşağıda duruyor bazen ister istemez bacağım çarpıyor ama öyle sert bir şekilde olmuyor.

Hocam formatlamayı düşünüyyordum. Sizce yapayım mı?
Bir virüs için format atmaya gerek yok bence. Tarama yapın, sorun çıkarsa temizler zaten.

Format kesin çözüm olur. Yaparsanız hem bilgisayar da hızlanır.
Format atınca bilgisayar neden hızlansın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…