Ekranda "no signal" yazıyor

Yasincancii

Hectopat
Arkadaşlar yeni PC topladım, kasada her şey çalışıyor ama monitörü kasaya takınca "no signal" yazıyor. DisplayPort ve HDMI ile denedim. Monitörü yeni aldım, Vatan'da çalışıyordu, monitör AOC C24G1. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Menü tuşlarına basmayı denediniz mi ?
5 tane tuş var en soldaki hdmi 1-2 DisplayPorta falan geçiş yapıyor ama hepsini denedim hiçbirinde yanıt alamadım
Sistem özelliklerini yazar mısın?
Msi b450m pro m2 max amd ryzen ddr4
Msi rx580 armor 8G OC 8Gb ddr5 256bit
Amd ryzen 5 2600
Corsair 16 GB vengeance
Rampage azor
Wd 500gb ssd
Sistem Özelliklerini Yazarmısın ?
Msi b450m pro m2 max amd ryzen ddr4
Msi rx580 armor 8G OC 8Gb ddr5 256bit
Amd ryzen 5 2600
Corsair 16 GB vengeance
Rampage azor
Wd 500gb ssd

Dosya Ekleri

• image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 83
No Signal yazıyorsa kabloda bir sıkıntı olabilir çünkü bilgisayarda bir sıkıntı olsa siyah ekranda kalırdı. Başka bir kablo ile dene veya ekran kartının diğer girişlerine takmayı dene.
Düzeltme: Başka kablo ile de denemişsin şimdi gördüm. Ama dediğim gibi No Signal uyarısı monitör bilgisayara bağlı olmadığında çıkar. Bu arada monitörü ekran kartına bağladın dimi yanlışlıkla anakarta bağlamış olabilir misin?

Son düzenleme:
aynı sistem bendede var ve aynı hatayı bende almıştım. parçalarla uğraşırken kart kendini kapattı fazla kurcalamak iyi değil. gittim pc ciye gene olmadı. başka kart takıp çıkarttık sonra kendi kartımı taktım bi baktık bios geldi. sistem otomatik kitliyor kendini belki ordaki eleman uğraşmış olabilir.

No Signal yazıyorsa kabloda bir sıkıntı olabilir çünkü bilgisayarda bir sıkıntı olsa siyah ekranda kalırdı.
Cevabı düzenle diyeceğime yanıtla dedim yanlışlıkla kaldı böyle

Son düzenleme:
Tek slot ram dene farklı bir ekran kartın varsa onunla bir denermisin ? ayrıca ekran kartına bağladıgın kabloyu kontrol edermısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…