Ekranda pembe kareler

Berat398

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda ilk kez karşılaştığım bir sorun öyle oyun falan oynadım oyundan çıktım yeni bir program açtım ekranda pembe kareler sonra ekran birbirine girdi. Bu sorunu nasıl hallederim ? Ekran kartında sorun var galiba ama ekran kartını alalı 3 ay olacak. Sorun düzelmezse garanti halleder mi ki?

Aynı sorun için R9 285' i garantiye yolladım bu problemi unutup sadece yüksek sıcaklık sorunu var dedim ekran kartını geri yollayacaklar sanırım size de geçmiş olsun.(y)
Şuan bilgisayarı açtım sorun yok gibi gözüküyor yani götürmedim garantiye şuan, bilgisayar tam o anda pembe kareler oldugu anda bi hata gelmişti ama tam okuyamadım galiba ekran kartı devre dışı bırakıldı veya başka bişey , ekran kartı sıcaklığıda 15derece 35 derece arasında mağlum havalar -2 derecelerde :eek:, başka bir forumda okumuştum adam OC yapmıştı biostan ondan sonra böyle olmuş sonra OC'u geri almış düzelmiş ben OC yapmadım ama belki bi daha bu sorunla karşılaşmam olabilir mi? :)
GPU; asus gtx 750ti strix oc

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı