M muhammededf Femtopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 10 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, ekranımda bazen renkli noktalar çıkıyor şerit şeklinde ekran kartından mı, monitörden mi bilmiyorum. Nasıl test edebilirim veya ekran kartı diyelim. Herhangi bir uygulama var mı ekran kartı için?
Arkadaşlar merhaba, ekranımda bazen renkli noktalar çıkıyor şerit şeklinde ekran kartından mı, monitörden mi bilmiyorum. Nasıl test edebilirim veya ekran kartı diyelim. Herhangi bir uygulama var mı ekran kartı için?
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 10 Temmuz 2020 #2 Sorun monitörden kaynaklıda olabilir. Bilgisayarınız'dan ekran görüntüsü alır mısınız? Artı 0 Eksi
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #3 Ekran kartı yanmış olabilir (sadece bir fikir vereyim dedim) Artı 0 Eksi
Bahadır20 Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 10 Temmuz 2020 #4 Monitörünüzde ölü piksel testi yapabilir misiniz hangi renkler de çıkıyor veya bulutlanma olabilir mi? Artı 0 Eksi
Monitörünüzde ölü piksel testi yapabilir misiniz hangi renkler de çıkıyor veya bulutlanma olabilir mi?
KS KS M muhammededf Femtopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 64 10 Temmuz 2020 #5 Bahadır20 dedi: Monitörünüzde ölü piksel testi yapabilir misiniz hangi renkler de çıkıyor veya bulutlanma olabilir mi? Genişletmek için tıkla... ölü piksel testini nasıl yapıcam ? tam dikkat etmedim fakat en çok pembe ve siyah vardı bulutlanmanın ne olduğunu bilmiyorum TurKahvesi dedi: Sorun monitörden kaynaklıda olabilir. Bilgisayarınız'dan ekran görüntüsü alır mısınız? Genişletmek için tıkla... çok nadir oluyor dun 2 kere oldu bugun daha henuz olmadı Artı 0 Eksi
Bahadır20 dedi: Monitörünüzde ölü piksel testi yapabilir misiniz hangi renkler de çıkıyor veya bulutlanma olabilir mi? Genişletmek için tıkla... ölü piksel testini nasıl yapıcam ? tam dikkat etmedim fakat en çok pembe ve siyah vardı bulutlanmanın ne olduğunu bilmiyorum TurKahvesi dedi: Sorun monitörden kaynaklıda olabilir. Bilgisayarınız'dan ekran görüntüsü alır mısınız? Genişletmek için tıkla... çok nadir oluyor dun 2 kere oldu bugun daha henuz olmadı