Merhaba arkadaşlar, akşam kapattım bilgisayarımı, sabah açtığımda ekran bu şekildeydi. Bir çözümü var ise yardımcı olursanız memnun olurum.
Kabloyu ve monitörü kontrol edin eğer sorun yoksa bios ayarlarında CSM support'u açın.Merhaba arkadaşlar, akşam kapattım bilgisayarımı, sabah açtığımda ekran bu şekildeydi. Bir çözümü var ise yardımcı olursanız memnun olurum.
Alt kısımları bastırın ya da monitörü değiştirmeniz en iyisi olacak.Merhaba arkadaşlar, akşam kapattım bilgisayarımı, sabah açtığımda ekran bu şekildeydi. Bir çözümü var ise yardımcı olursanız memnun olurum.
Aslın da bir sürü yolu var fakat kırma şansınız olabilir ondan dolayı denemeyin bence bütçeniz yoksa.Herhangi bir çözümü yok sanırım anladığım kadarıyla, şuan için monitör alacak bütçem yok, bu lekeyi küçültme vs. Olmuyor mu? Başka kablo denedim aynı başka pc denedim ondanda aynı.
Benim eskiden düşürdüğüm monitörden biliyorum, siyah iz oluşan yerlerin alt kısmına yani size göre axen yazan yeri bastırırsanız belki çözüm olabilir ya da kendiliğinden düzelir.Bahsetme şansınız var mı çözümlerden
Denedim altta çizgi de çıktı bu sefer en iyisiok kucalamadan idare etmeye çalışim tamamen bozulmadan teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız içinBenim eskiden düşürdüğüm monitörden biliyorum, siyah iz oluşan yerlerin alt kısmına yani size göre axen yazan yeri bastırırsanız belki çözüm olabilir ya da kendiliğinden düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.