Kartınızın modelini tam olarak vermediğinizi düşünüyorum. O yüzden otomatik bulma aracını önerdim.
Sürücüyü kaldırmanıza rağmen hala bu tarz karıncalanmalar varsa pek iç açıcı değil.
Driver Booster gibi programlar kullanmayın. Kesinlikle önerilmez.
DDU ile ekran kartı driverını kaldırdım. Şuanda ekranda yeşil/pembe çizgi şeklinde karıncalanmalar var. Aygıt yöneticisinde sadece Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı var. AMD sitesinder driver arama kısmında ekran kartımın modelini bulamadım. Ekran kartı: AMD Radeon HD 7500/7600 series.
Kartınızın modelini tam olarak vermediğinizi düşünüyorum. O yüzden otomatik bulma aracını önerdim.
Sürücüyü kaldırmanıza rağmen hala bu tarz karıncalanmalar varsa pek iç açıcı değil.
Driver Booster gibi programlar kullanmayın. Kesinlikle önerilmez.
Sorun donanımsal olabilir gibime geliyor. Zira arkadaş oyuna girdiğinde yeşillenmeler başlıyormuş. Sürücü de bu soruna sebep olabilir. Bence de sürücüyü uygun bir şekilde yeniden yükleyin. Daha sonra da devam ederse sorun kartta demektir.
Yine ekran kartını bulamazsanız kasayı açıp ekran kartının üzerine bakın elbet yazar. Etiket sökülmüş ise de Google Görsel arama motoruyla fotoğrafını aratıp bulabilirsin.
Yine ekran kartını bulamazsanız kasayı açıp ekran kartının üzerine bakın elbet yazar. Etiket sökülmüş ise de Google Görsel arama motoruyla fotoğrafını aratıp bulabilirsin.