Harun Erol Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #41 Ekran kartı reballing gerektiriyor arkadaşlar çok net. Eğer yapabilecek olan varsa reballing yaptır yoksa geçici olarak ısıl işlem yaptırarak kullanabilirsiniz.
Ekran kartı reballing gerektiriyor arkadaşlar çok net. Eğer yapabilecek olan varsa reballing yaptır yoksa geçici olarak ısıl işlem yaptırarak kullanabilirsiniz.
yasinkrmz0 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2 22 Temmuz 2020 #42 UranusAurora dedi: Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sorun donanımsal görünüyor. Tamir ettirmeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartida seninkisinij aynisiydi servise goturdum ekran karti degistirdi ve format atti
UranusAurora dedi: Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sorun donanımsal görünüyor. Tamir ettirmeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartida seninkisinij aynisiydi servise goturdum ekran karti degistirdi ve format atti