Ekranı 4:3 yapınca Black Bar geliyor

gururustun

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın. 2 gün önce yeni laptop aldım Excalibur g770. CS:GO yükledim ancak 4:3 1024X768 yapamıyorum yapınca siyah bar çıkıyor. Masaüstünde sağ tık yapınca Intel grafik ayarları diye bir seçenek yok sadece "görüntü ayarları" ve "NVIDIA denetim masası" var. Görüntü ayarlarına girince oradan da 1024X768 yapıyorum bu sefer komple tüm bilgisayar ekranı masaüstü falan siyah bar oluyor yanlarda. Ekrana sığdır gibi seçenekler yazmıyor Windows 10 monitör ayarlarında. NVIDIA Denetim Masası ayarlarına gelirsek. Sadece 3D ayarlar var ekran ayarları falan yok NVIDIA Denetim Masasında. Yardımcı olursanız çok sevnirim.
Laptop özellikleri;
Windows 10 Home
GTX 1650
Intel UHD grafik 630
i5-9300

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mesajıma bakabilir misiniz.

Bir de ekran çözünürlüğünü kaç kullanıyorsanız normalde atıyorum 1366x768'mi, onu 1360x768'e çevirin. O zaman bu bahsettiğim tam ekran ölçeklendirmesi aktif olacaktır.

Maalesef bu ayarlar yok bende sağ tık yapınca.
1589023810706.png

İntel'in Grafik Özelliklerine gir sağ tıklayıp Ekran- Genel Ayarlar en altta Ölçeklendirme var Tam ekrana ölçeklendir işaretle uygula.
Sağ tıklamada Grafik Özellikleri bulunmuyorsa driveri yoktur, driveri kurduktan sonra dediklerimi yaparsan düzelir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı