Ekranı Isırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah TV ye HDMI kablosu ile bağlanıp yeni panel sipariş ettim şimdilik bir sıkıntı yok dizüstü bilgisayarımı artık masanın üstüne koyup oynayacağım sinirlendiğim zaman mousepad i ısıracağım o yırtılmıyo zaten
Ne yap biliyor musun? Her oyuna başlamadan önce git elini yüzünü yıka. Yanına bir bez ve bir kâsede şu al. Sinirlendiğin an bezi al ve yüzünde tut. Anlık serinleme ilk sınırı alır. Sonra hemen bilgisayardan kalk ve ayağını soğuk suya tut ve birkaç dakika kanepede uzan. Biliyorum bu kalıcı bir çözüm değil ama en azından bir şeylere ve kendine zarar vermemiş olursun.

Abartma kardeşim benim. 1.5 yıl geçmiş konunun üstünden. Bu mesajı yazdığım gün sadece 20 30 tane beğeni geldi ve sorunuma çözüm buldum. Dedikleri gibi paneli söktüm arkasında ki kod ile yeni bir panel sipariş ettim. Ayrıca konu 1 sene sonra ortaya çıktı. Benim yapabileceğim birşey yok. Kimsenin canına kast etmemişim kendi malıma zarar vermişim. Acı acı da parası çıktı zaten bu yaptığımın.

Onu nasıl başardınız ya neyse bence sinirlerimi hakim olmanız gerekli yoksa ileride daha büyük şeyleri ısırabilirsiniz.
Hocam mesajınızı düzenlemişsiniz. Bu bir tavsiye mi yoksa üst perdeden bakmak hoşunuza mı gidiyor ? Eğer tavsiyeyse teşekkür ederim. Eğer üst perdeden bakıyorsanız bilgisayar panelinden daha büyük şeyleri ısırmanızla ilgili güzel tecrübeleriniz var. Forum kurallarını okuyalım. Normalde bu cevabı yazıp ceza almama değmezdi fakat bazı arkadaşlarımız konuyu gereğinden fazla abartmış. Konu kitlenirse de hiç sıkıntı değil sorunumu zaten 1 sene öncesinden arkadaşların tavsiyesi ile çözmüştüm.

Aga, 1 saattir okuyorum. Destan yazmışsınız, tebrikler. 😂😂
Siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı