Ekranı Kırık Android Cihazı Kontrol Etme

Skender

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
94
Çözümler
1
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Elimde dokunmatik ekranı kırık olduğu için tam olarak çalışmayan Sony Xperia T2 Dual model bir cihaz var. Cihazın ekranının sağ ve sol kenarları tam olarak basmıyor. Bazı Android cihazlara USB çevirici aparatı ile fare bağlayabiliyor, kontrol edebiliyorduk. Fakat bu cihazda maalesef donanımı desteklemediği için fareyi çalıştıramadım. Telefonun istediğim bölümüne erişebilmek için oraya bastığımı iletecek bir uygulama ya da çözüme ihtiyacım var. Bu tarz sorunlarda kullanılabilecek yöntem var mıdır?

Güncel..
 
USB hata ayıklama modu açık mıydı? Açıksa Chrome'un Vysor uygulaması ile tam erişim sağlayabilirsiniz telefona. Uygulamayı Chrome'a yükleyip USB kablosunu bağlayın, gerisini o hallediyor.
 
Konuyla ilgili alternatif çözümler denerken geçen süre içerisinde telefonu hard reset yöntemi ile sıfırlamış bulundum. Ayrıca cihazın dokunmatik ekranı tamamen kullanılamaz hale geldi zamanla. Şu an cihaz fabrika verilerine döndü ve açılış ekranındaki dil seçim ekranında duruyor. Ekran değişimi dışında herhangi bir çözüm yöntemi yok gibi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı