![]()
Lightning Dijital AV Adaptörü
Lightning Dijital AV Adaptörü; iPad, iPhone veya iPodâunuzu yansıtarak TVânizde veya ekranınızda görüntüleyebilmenize olanak verir.www.apple.com
IPad'de dokunmatiğini kullanıp ekranda sadece görüntüyü yansıtmak istiyorsan böyle bir dönüştürücüyle HDMI ile bağlayabilirsin. Yani dokunmatiği kullanmakta sıkıntın yoksa bu şekilde çalışır.
Eğer direkt tüm işi bilgisayar üstünden yapmak istiyorum hem görüntü, hem dokunma işlemleri vs. dersen screen mirroring(ekran yansıtma) programları kullanman gerekir.
@Melih0820
Kablo ile bağladığında yansıtırsın hocam, doğrudan ekranın temiz halini gösterir HDMI ile. Dokunmatik fonksiyonu çalışıyorsa kullanırsın sorunsuz.
Açıkçası doğrudan tabletin ekranını da tamir ettirebilirsin hocam eğer aktif kullanmaya niyetliysen. Ben olsam öyle yapardım yaniPeki hocam başka bir ekran çıkma bir şey falan takmam mümkün müdür?
Açıkçası doğrudan tabletin ekranını da tamir ettirebilirsin hocam eğer aktif kullanmaya niyetliysen. Ben olsam öyle yapardım yani.
Çoğu zaman başka cihazın ekranı uyumlu olmuyor maalesef. Screen mirroring kullanmanız mümkün değil gibi çünkü ekrandan da onaylamanız gereken işlemler olacak. HDMI ile bağlarsanız ekrandan görüntüyü net alırsınız ama dokunmatik için yine tabletten kontrol gerekiyor.Hocam aktif kullanacağım fakat internette ekran fiyatları çok pahalı buna başka bir tabletin vesaire ekranını takmak istiyorum fakat hangi ekran olur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Çoğu zaman başka cihazın ekranı uyumlu olmuyor maalesef. Screen mirroring kullanmanız mümkün değil gibi çünkü ekrandan da onaylamanız gereken işlemler olacak. HDMI ile bağlarsanız ekrandan görüntüyü net alırsınız ama dokunmatik için yine tabletten kontrol gerekiyor.
Değişim yaptırmak tek çare gibi duruyor hocam maalesef. Çevre telefonculara sordurun, muhtemelen internettekinden çok daha uyguna halledersiniz zaten. Kendiniz farklı cihazın ekranını alıp değiştireceğim diye uğraşmayın. Uymayacağını garanti edebilirim çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.