Ekranı kırık Redmi Note 10 Pro'da dosyalar nasıl kurtarılır?

gezdolastv

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Xiaomi Redmi Note 10 Pro var. Düşme sonucu ekranı tamamen kırıldı. Fakat donanımsal başka bir sorunu yok. İçindeki dosyaları (fotoğraflar ve videolar) nasıl alabilirim?

Geliştirici mod açık değil. Birkaç program denedim Dr. Fone gibi ama çalışmadı. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yedekleme açıksa, Google One'a otomatik olarak yedeklenmiş olmalı. Google hesabınızı başka bir cihazdan kontrol edin. Bir diğer önerim ise, telefonunu bilgisayara USB ile bağlayıp, bilgisayardan DCIM klasörüne erişerek alabilirsin.

Donör bir ekran bulup onun aracılığıyla verilerinizi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer hata ayıklama kapalıysa ve ekranda şifre varsa verileri almaniz bu durumda çok zor olacaktır.
USB hata ayıklama kapalı evet. Ekranı düzeltmeden başka çare yok mu ? 3000tl vermek istemiyorum videolar ve fotoğraları alacağım diye

Bu adaptör ile monitörünüzü telefonunuza bağlayıp işinizi görebilirsiniz. Telefonda kontrol sağlayabilmek için adaptördeki USB girişlerine klavye ve farenizi takmanız lazım. Ne kadar uyumlu çalışır bilmiyorum. Ürünün açıklamasında çoğu Huawei & Samsung modeli uyumlu denilmiş.
Telefondan herhangi bir işlem yapılması gerek mi peki yoksa taktığım gibi açılacak mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı