Elimde Xiaomi Redmi Note 10 Pro var. Düşme sonucu ekranı tamamen kırıldı. Fakat donanımsal başka bir sorunu yok. İçindeki dosyaları (fotoğraflar ve videolar) nasıl alabilirim?
Geliştirici mod açık değil. Birkaç program denedim Dr. Fone gibi ama çalışmadı. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Eğer yedekleme açıksa, Google One'a otomatik olarak yedeklenmiş olmalı. Google hesabınızı başka bir cihazdan kontrol edin. Bir diğer önerim ise, telefonunu bilgisayara USB ile bağlayıp, bilgisayardan DCIM klasörüne erişerek alabilirsin.
Bu adaptör ile monitörünüzü telefonunuza bağlayıp işinizi görebilirsiniz. Telefonda kontrol sağlayabilmek için adaptördeki USB girişlerine klavye ve farenizi takmanız lazım. Ne kadar uyumlu çalışır bilmiyorum. Ürünün açıklamasında çoğu Huawei & Samsung modeli uyumlu denilmiş.
Donör bir ekran bulup onun aracılığıyla verilerinizi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer hata ayıklama kapalıysa ve ekranda şifre varsa verileri almaniz bu durumda çok zor olacaktır.
Dediğim gibi donör bir ekran bulmanız sorununuzu çözecektir. DisplayLink adaptörü edinmeyi de deneyebilirsiniz ancak cihazınız üzerinden ek ayar yapmanız gerekiyor mu emin değilim.
Donör bir ekran bulup onun aracılığıyla verilerinizi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer hata ayıklama kapalıysa ve ekranda şifre varsa verileri almaniz bu durumda çok zor olacaktır.
Bu adaptör ile monitörünüzü telefonunuza bağlayıp işinizi görebilirsiniz. Telefonda kontrol sağlayabilmek için adaptördeki USB girişlerine klavye ve farenizi takmanız lazım. Ne kadar uyumlu çalışır bilmiyorum. Ürünün açıklamasında çoğu Huawei & Samsung modeli uyumlu denilmiş.
Ekranı komple değiştirin demiyorum telefonu bir telefoncuya götürüp derdinizi anlatın bir de Flash bellek götürün yanınızda. Verilerinizi telefoncuda çekin sonra telefonunuzu ve belleginizi alıp çıkın. Ücret bile alsalar çok cüzi bir miktar olacaktır tüm ekran değişimine kıyasla.