Ekranı kırılan laptopun tamiri mümkün müdür?

suleyman006

Femtopat
Daha fazla  
Normal bir şekilde arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Oyun sırasında karşı takıma hile kullanan biri denk geldi. Beni öldürdüğünde, ani bir sinirle ekrana vurdum. Ekran, "dostlar sağ olsun, benden bu kadar" diyerek bu hale geldi.

Tamire gönderdiğimde tamir etmediler ve ekranın üstüne oturmuşsun dediler. Anlayan varsa yardım etsin; tamiri mümkün müdür?

Dosya Ekleri

• IMG_20240527_213400.jpg
    IMG_20240527_213400.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 62
Normal bir şekilde arkadaşlarımla oyun oynuyordum. Oyun sırasında karşı takıma hile kullanan biri denk geldi. Beni öldürdüğünde, ani bir sinirle ekrana vurdum. Ekran, "dostlar sağ olsun, benden bu kadar" diyerek bu hale geldi.

Tamire gönderdiğimde tamir etmediler ve ekranın üstüne oturmuşsun dediler. Anlayan varsa yardım etsin; tamiri mümkün müdür?

Panel değişecek, uyumlu panel bulunduktan sonra yapılır. Zamanında 200'e satmıştım 🥲

İnternette laptopa uygun ekranlar satılıyor onlardan alıp kendin montaj da yapabilirsin basit bir montajı var aslında YouTube'da videoları var.

Hocam öncelikle maşallah baya güçlü bir eliniz varmış🙃.Ekranı değiştirseniz olur bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı