Ekranı olmayan Acer laptopa nasıl Windows 10 kurulabilir?

Ali15783

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Acer Aspire es 15 laptopum var ve ekranı yok. Yani ekranı kırık olduğundan çıkardım. Daha önce Windows 10 kuruluydu ve uzun zamandır kullanmadığım için hard diskini çıkarıp kendi laptopuma taktım içindeki tüm dosyaları sildim eğer aynı hard diski tekrar ekranı olmayan laptopa takıp Windows 10 kurabilirsem bu laptopa bir monitör alacağım. Normalde de bu tarz Windows kurma işlerinde pek iyi değilim ve şu an ekranı olmayan bir laptopa yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Yaparsam da Windows'un kurulduğunu nasıl anlayabilirim?

(HDMI kablosu ile televizyona ekran yansıtmayı denedim ama olmadı muhtemelen hard diski tak çıkar yaptığımdan BIOS ekranında)

Bilgisayar: Acer Aspire ES-15
İşlemci: Intel Celeron n3350.
Ekran: Intel HD Graphics.
RAM: 4 GB DDR3.
Hafıza: 500 GB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard Disk'i başka bir bilgisayara takıp formatlayarak tekrardan Acer laptopa takabilirsiniz. Ekranı gormeden format çok zor iş.
Ama imkansız değil bence. Eğer yapabilirsem monitör alacağım yani bu işlemleri nasıl yapabileceğimi teker teker anlatıcak birisi olursa bence yapılabilir.

Ama imkansız değil bence. Eğer yapabilirsem monitör alacağım yani bu işlemleri nasıl yapabileceğimi teker teker anlatacak birisi olursa bence yapılabilir.

Sizinkiyle tamamen aynı BIOS'a sahip bir video bulmanız ve onun yaptığı aşamaları yapmanız gerekiyor. Masaüstü olsaydı belki bulunabilirdi ama hiç laptop BIOS videosu çeken birini görmedim. Kısaca imkansıza yakın, üzgünüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı