Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor.
TheTibet Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Rektepat dedi: Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Normal ekranlarda ara sıra oluyor, bildiğim cözümlerden biri BIOS pilini cıkartmak lazım. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Normal ekranlarda ara sıra oluyor, bildiğim cözümlerden biri BIOS pilini cıkartmak lazım.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Rektepat dedi: Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Ekran Flex'i sökülü müdür acaba belki sadece laptop monitörü ayarlı olduğu için ekran gelmiyordur. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Ekran Flex'i sökülü müdür acaba belki sadece laptop monitörü ayarlı olduğu için ekran gelmiyordur.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 TheTibet dedi: Normal ekranlarda ara sıra oluyor, bildiğim cözümlerden biri BIOS pilini cıkartmak lazım. Genişletmek için tıkla... Toshiba laptop bios pili yok alpermcr69 dedi: Ekran Flex'i sökülü müdür acaba belki sadece laptop monitörü ayarlı olduğu için ekran gelmiyordur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ekran flexi çıkardım Artı 0 Eksi
TheTibet dedi: Normal ekranlarda ara sıra oluyor, bildiğim cözümlerden biri BIOS pilini cıkartmak lazım. Genişletmek için tıkla... Toshiba laptop bios pili yok alpermcr69 dedi: Ekran Flex'i sökülü müdür acaba belki sadece laptop monitörü ayarlı olduğu için ekran gelmiyordur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ekran flexi çıkardım
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 Rektepat dedi: Toshiba laptop boş pili yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bataryayı demiyor arkadaş anakartın içinde BIOS pili olur (tarih saat bundan bozulmaz hatta) onu sökün takın diyor. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Toshiba laptop boş pili yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bataryayı demiyor arkadaş anakartın içinde BIOS pili olur (tarih saat bundan bozulmaz hatta) onu sökün takın diyor.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 2 Ağustos 2023 #6 Rektepat dedi: Toshiba laptop bios pili yok Yok hocam ekran flexi çıkardım Genişletmek için tıkla... Windows açıldıktan sonra Win+P yapınız. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Toshiba laptop bios pili yok Yok hocam ekran flexi çıkardım Genişletmek için tıkla... Windows açıldıktan sonra Win+P yapınız.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 alpermcr69 dedi: Hocam bataryayı demiyor arkadaş anakartın içinde BIOS pili olur (tarih saat bundan bozulmaz hatta) onu sökün takın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini biliyorum yuvarlak anakartta yok. LinusTechTips dedi: Windows açıldıktan sonra Win+p yapınız. Genişletmek için tıkla... Açıldığını nereden bilebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hocam bataryayı demiyor arkadaş anakartın içinde BIOS pili olur (tarih saat bundan bozulmaz hatta) onu sökün takın diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pilini biliyorum yuvarlak anakartta yok. LinusTechTips dedi: Windows açıldıktan sonra Win+p yapınız. Genişletmek için tıkla... Açıldığını nereden bilebilirim?
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #8 Rektepat dedi: Toshiba laptop BIOS pili yok. Yok hocam ekran Flex'i çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pili olmayan PC'yi nasıl açacan bir BIOS pili al tak BIOS açılmadan PC açılmazki. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Toshiba laptop BIOS pili yok. Yok hocam ekran Flex'i çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pili olmayan PC'yi nasıl açacan bir BIOS pili al tak BIOS açılmadan PC açılmazki.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #9 alpermcr69 dedi: Hocam BIOS pili olmayan PC'yi nasıl açacan bir BIOS pili al tak BIOS açılmadan PC açılmazki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu laptop modelinde bios pili yok bi entegreyi kısa devre yaptığında sıfırlanır Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hocam BIOS pili olmayan PC'yi nasıl açacan bir BIOS pili al tak BIOS açılmadan PC açılmazki. Genişletmek için tıkla... Hocam bu laptop modelinde bios pili yok bi entegreyi kısa devre yaptığında sıfırlanır
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #10 LinusTechTips dedi: Windows açıldıktan sonra Win+p yapınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Rektepat dedi: Hocam bu laptop modelinde BIOS pili yok bir entegreyi kısa devre yaptığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım. Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Windows açıldıktan sonra Win+p yapınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Rektepat dedi: Hocam bu laptop modelinde BIOS pili yok bir entegreyi kısa devre yaptığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım.