Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar çalışan laptopum var ama ekrani yok HDMI kablosu ile TV bağladım sinyal yok diyor.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Genişletmek için tıkla... alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Baktım Hocam siz inceleyin laptopu toshiba l50 b Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Genişletmek için tıkla... alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Baktım Hocam siz inceleyin laptopu toshiba l50 b
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 2 Ağustos 2023 #12 alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hocam ekran Flex'i sökülmüş ekran hiç yok yani görüntü gelse direk monitöre gider ondan Win+p yapsan etki etmez. Nasıl yok olması lazım entegre zaten olabilirde anakartın arka tarafına falan baktınız mı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... Tv şuan bağlı tv de sinyal yok diyor Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... Tv şuan bağlı tv de sinyal yok diyor
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #14 LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. Bi ekran yok benim anladım şu an tek kabloyla bağlı ekran var Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa WİN+P yapınca bir kaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. Bi ekran yok benim anladım şu an tek kabloyla bağlı ekran var
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #15 LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa Win+p yapınca birkaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapınca kendini yeniden baslatiyor. alpermcr69 dedi: Hocam 2. Bi ekran yok benim anladım şu an tek kabloyla bağlı ekran var Genişletmek için tıkla... Hocam bi şekilde ekran almam lazım bilen birisi varsa etiketleyin Artı 0 Eksi
LinusTechTips dedi: Hayır TV'ye bağlı değil mi laptop. Bağlıysa Win+p yapınca birkaç kez sadece ikincil ekranı kullan gelir. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapınca kendini yeniden baslatiyor. alpermcr69 dedi: Hocam 2. Bi ekran yok benim anladım şu an tek kabloyla bağlı ekran var Genişletmek için tıkla... Hocam bi şekilde ekran almam lazım bilen birisi varsa etiketleyin
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #16 Rektepat dedi: CTRL alt del yapınca kendini yeniden baslatiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS'u geçemiyor ve bir baktım BIOS pili yokmuş garip ilk defa görüyorum böyle bir durumu. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: CTRL alt del yapınca kendini yeniden baslatiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS'u geçemiyor ve bir baktım BIOS pili yokmuş garip ilk defa görüyorum böyle bir durumu.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #17 alpermcr69 dedi: O zaman BIOS'u geçemiyor ve bir baktım BIOS pili yokmuş garip ilk defa görüyorum böyle bir durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapicaz ya Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: O zaman BIOS'u geçemiyor ve bir baktım BIOS pili yokmuş garip ilk defa görüyorum böyle bir durumu. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapicaz ya
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #18 Rektepat dedi: Hocam nasıl yapacağız ya. Genişletmek için tıkla... BIOS'u entegreyle hiç sıfırladınız mı? Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Hocam nasıl yapacağız ya. Genişletmek için tıkla... BIOS'u entegreyle hiç sıfırladınız mı?
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #19 alpermcr69 dedi: BIOS'u entegreyle hiç sıfırladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kısa devre olma ihtimali var laptopun bataryası var çıkardım Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: BIOS'u entegreyle hiç sıfırladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kısa devre olma ihtimali var laptopun bataryası var çıkardım
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #20 Rektepat dedi: Yok hocam kısa devre olma ihtimali var laptopun bataryası var çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip bir bilgisayar hiç görmedim bende fikirler tükendi maalesef. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Yok hocam kısa devre olma ihtimali var laptopun bataryası var çıkardım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip bir bilgisayar hiç görmedim bende fikirler tükendi maalesef.