relampagos
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 4GB 1333mHz (2x2)
- SSD veya HDD modeli
- Netac 120GB SSD
- Ekran kartı
- GT 310M 1GB
- İşlemci
- i5 430M
Merhaba. ASUS K52j emektar laptopumla 1 haftadır uğraşıyorum, W7 Home, W7 Pro, Windows 10 Home olmak üzere 3 farklı işletim sistemiyle formatlayıp denedim ve her birinde tek tek sürücülerini (bulabildiğim kadar) kurdum, Windows Update'lerini eksiksiz yaptım ama buna çare bulamıyorum hepsinde aynı şey oluyor. Şu an W7 Pro kullanıyorum, Windows 10 da bayağı kasıyordu.
Sanırım donanımsal bir sorun ama yine de sormak istedim.
Süresi değişiyor, bazen saatler sonra bazen açılır açılmaz böyle çöküyor ve hard reset atıyorum. Resetten sonra açılır gibi olup kapanıyor sonra tekrar açılıyor vs.
özellikle bir dosya indireceğim/göndereceğim zaman veya internette dolaşırken oluyor.
Edit: Diğer laptopumda yıllarca sorunsuz kullandığım WD blue HDD'yi takıp denediğimde yine aynı sorun oluyordu. Prize takılı kullanıyorum.
Sanırım donanımsal bir sorun ama yine de sormak istedim.
Süresi değişiyor, bazen saatler sonra bazen açılır açılmaz böyle çöküyor ve hard reset atıyorum. Resetten sonra açılır gibi olup kapanıyor sonra tekrar açılıyor vs.
özellikle bir dosya indireceğim/göndereceğim zaman veya internette dolaşırken oluyor.
Edit: Diğer laptopumda yıllarca sorunsuz kullandığım WD blue HDD'yi takıp denediğimde yine aynı sorun oluyordu. Prize takılı kullanıyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: