Ekranımda yeşil dik bir çizgi çıktı

Kayra Uysal

Hectopat
Daha fazla  
Geçen yaz oyun oynarken ekranımda yeşil bir çizgi çıkmıştı, geçer deyip aldırış etmedim ama hala devam ediyor bu sorun ve rahatsız ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yaz oyun oynarken ekranımda yeşil bir çizgi çıkmıştı, geçer deyip aldırış etmedim ama hala devam ediyor bu sorun ve rahatsız ediyor.

Eki Görüntüle 2219930
Panelinde sorun var, değiştirmen gerekiyor. Bir ihtimal ekran kartından da olabilir. Başka monitör veya bilgisayar ile dene.

Ekran kartına CTRL+Shift+Windows+b klavye tuşlamalarıyla reset atmayı denediniz mi?
Katılıyorum sadece bir çizgi var ve ekran kartı ile ilgili olması da olanak. Çizginin oldugu yere hafifçe ittirin. Çizgi yerleri yahut pikseller değişiyorsa monitörde bir arıza var demektir.

Eki Görüntüle 2219930

Çizgiye dokunduğunuzda dağılıyorsa panel bozuk (yaptırması monitörün kendisinden bile daha pahalı)
Bir şey olmuyorsa farklı bir monitör ile deneyin ekran kartı driver hatasıdır belki.

Çizgiye dokunduğunuzda dağılıyorsa panel bozuk (yaptırması monitörün kendisinden bile daha pahalı)
Bir şey olmuyorsa farklı bir monitör ile deneyin ekran kartı driver hatasıdır belki.

Bastırınca dağılma olmuyor.

Panelinde sorun var, değiştirmen gerekiyor. Bir ihtimal ekran kartından da olabilir. Başka monitör veya bilgisayar ile dene.

Ben normalde laptop için ekstra ekran olarak kullanıyorum ekran kartında bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü laptopta böyle bir problem yok.

Ama mesela üstüne bazı renkler gelince o çizgi kayboluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240611_212034.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Ekran karti sürücülerini sil tekrar yükle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…