Kayra Uysal
Hectopat
Daha fazla
Panelinde sorun var, değiştirmen gerekiyor. Bir ihtimal ekran kartından da olabilir. Başka monitör veya bilgisayar ile dene.Geçen yaz oyun oynarken ekranımda yeşil bir çizgi çıkmıştı, geçer deyip aldırış etmedim ama hala devam ediyor bu sorun ve rahatsız ediyor.
Eki Görüntüle 2219930
Geçen yaz oyun oynarken ekranımda yeşil bir çizgi çıkmıştı, geçer deyip aldırış etmedim ama hala devam ediyor bu sorun ve rahatsız ediyor.
Eki Görüntüle 2219930
Katılıyorum sadece bir çizgi var ve ekran kartı ile ilgili olması da olanak. Çizginin oldugu yere hafifçe ittirin. Çizgi yerleri yahut pikseller değişiyorsa monitörde bir arıza var demektir.Ekran kartına CTRL+Shift+Windows+b klavye tuşlamalarıyla reset atmayı denediniz mi?
Geçen yaz oyun oynarken ekranımda yeşil bir çizgi çıkmıştı, geçer deyip aldırış etmedim ama hala devam ediyor bu sorun ve rahatsız ediyor.
Eki Görüntüle 2219930
Çizgiye dokunduğunuzda dağılıyorsa panel bozuk (yaptırması monitörün kendisinden bile daha pahalı)
Bir şey olmuyorsa farklı bir monitör ile deneyin ekran kartı driver hatasıdır belki.
Panelinde sorun var, değiştirmen gerekiyor. Bir ihtimal ekran kartından da olabilir. Başka monitör veya bilgisayar ile dene.
Bastırınca dağılma olmuyor.
Ben normalde laptop için ekstra ekran olarak kullanıyorum ekran kartında bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü laptopta böyle bir problem yok.
Ama mesela üstüne bazı renkler gelince o çizgi kayboluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.