Hocam merhaba, ürünü pazartesi MSI servisine gönderdim ve bu sabah değişim / iade onay belgesi geldi ancak bugün ürün satın aldığım Amazon.com ile iletişime geçtiğimde ürünü satın alışımın üzerinden 2 seneden fazla süre geçtiği için herhangi bir ücret veya ürün iadesi yapılamayacağı söylendi. Açıkçası ürün kendiliğinden kusurlu olduğu için mağdur durumundayım. Amazon'un sizi de uğraştırdığını söylediniz. Yardımcı olabilir misiniz acaba?Ürünü MSI'ın sitesine seri numarasıyla ve faturasıyla beraber kaydediyorsunuz. Bu adım zorunlu değil ama kaç ay garantiniz kalmış onu öğrenmek için gerekli. Sonra Servispoint ile iletişime geçip kargo kodu istiyorsunuz ve ürünü onlara kargoluyorsunuz. Ben kendim götürmeyi tercih ettim çünkü kargo şirketi yurtiçi kargoydu güvenemedim. Ayrıca kargoda başına gelen hasarlarda sorumluluk sizde oluyor. Ürünü teslim ettikten son 10 iş günü içinde raporu mail ile iletiyorlar. Sonra ise aldığınız mağaza ile iletişime geçip para iadesi vs istiyorsunuz. Amazon sağolsun beni 1 ay boyunca uğraştırdı.
Not: Ürünün garantisi 3 yıl ve henüz bitmedi.
Son düzenleme: