Ekranın Donması ve Resetlemek Zorunda Kalmak

JonathanJim

Hectopat
Makaleler
1
Yer
balikesir-ist
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç aydır bilgisayarımın eskisinden daha yavaş çalışmasından şikayetçiydim ve format atmayı düşünüyordum fakat başka bir sorunla karşılaştım.
-Bugün Alien Isolation yükledim ve oyuna tam girdiğinde introda donuyordu ne fareyi hareket ettirebiliyordum ne de alt+ctrl+delete yapabiliyordum. Bilgisayar kilitleniyordu.
-Daha sonra cs go oynarken oynarken oyun donup kalmaya başladı. En son Nvidia Geforce 'a girmek istedim ona girdiğim anda bile ekran donuyor ve resetlemek zorunda kalıyorum.
-Hata olarak, nvidia sürücüsü görüntü vermeyi kesti olarak bildirim geliyor.
-Bilgisayarım: Asus ROG Gl551 - Nvidia GTX 860m - Windows 10
Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10'a geçtiğinde mi başladı bu sorun. Yoksa düzgün çalışıp yeni yeni mi olmaya başladı ? Kaspersky deneme süreli şeklinde indir ve bilgisayarını tarat. Tarama bittikten sonra Malwarebytes ile tarat.

Cevabın için teşekkür ederim. @Seda08
Sorunu şimdi çözdüm. Nvidia sürücümden kaynaklanıyormuş. Geforce Experience'tan otamatik olarak inmişti.
Nvidia 'nın sitesine girip manuel sürücü indirdim, sorun büyük ölçüde düzeldi. Geriye format atmak kaldı.
@JaroxJamaica Konu kapatılabilir. Umarım başkasına yardımı dokunur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı