Çözüldü Ekranın sağ alt köşesinde çıkan mikrofon ve çember simgesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Bu konudakileri yaptım ama hâlâ duruyor. Ne yapmalıyım?

1695228564141.png

Çözüm
Yardımcı olacak yok mu bu konuda?

@Bora Dere hocam yardımcı olur musunuz?

Çözümünü buldum arkadaşlar. O imleç, duvar kağıdımda sorunluymuş ve aynı sorun bende de mevcutmuş. Duvarkağıdınızı kontrol edin. Ara sıra bu nedenle sorun yaşıyordum.

Çözüm: Kullandığım duvar kâğıdında o imleç varmış, bende de olduğunu sanmışım.
Sizlere bildiğim bilgileri aktarmak isterim, hocam. Görseldeki mikrofon ifadesi, mikrofonunuzun aktif olduğunu, yani bir sesli sohbet içinde olduğunuzu veya bir sesli sohbete katılmaya çalıştığınızı gösterir. Bu mikrofon simgesini denemek isterseniz, Discord platformunda herhangi bir kişiye bir arama başlatın. Arama işlemi başladığında, bu mikrofon otomatik olarak görev çubuğunda görünür. Arama işlemi iptal edildiğinde veya sona erdiğinde, bu mikrofon simgesi görev çubuğundan kaybolur. Yani bu mikrofon, bu cihazda mikrofon erişimi olduğunu belirtir.

Hocam kaç yıldır kullandığım bilgisayarda yenimi açıldı. NVIDIA ile alakalı ama sildim NVIDIA uygulamasını hâlâ duruyor.

Zarar vermediğini ben de biliyorum ama sinir oluyorum.

Biraz araştırıp size dönüş yaparım hocam şu anlık ardağınız bilgi bende yok gibi.

Biraz araştırıp size dönüş yaparım hocam şu anlık ardağınız bilgi bende yok gibi.
Hocam, bunu kapatmanın tek yolu mikrofonu devre dışı bırakmak veya kökten çıkarmaktır. Eğer mikrofonunuzda on-off düğmesi varsa, off konumuna getirebilirsiniz; belki işe yarar.

Çok iyi olur hocam. Bende uğraşıyorum şu an.

Hocam, bunu kapatmanın tek yolu mikrofonu devre dışı bırakmak veya kökten çıkarmaktır. Eğer mikrofonunuzda on-off düğmesi varsa, off konumuna getirebilirsiniz; belki işe yarar.

Hocam bu NVIDIA ayarı mikrofonumla alakalı değil. Çünkü önceden kayıt aldığımda bu açılıyordu şimdi kapalı olmasına rağmen gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı