Ekranın sağ üstü siyahlaştı

alperenarslaan06

Hectopat
Merhaba. Bugün bilgisayara restart attım, attıktan sonra ekranın sağ üstü biraz bulanıklaşmıştı. Yani biraz siyah gösteriyor. Şöyle mesela, masaüstünde sağ üst tarafa bir dosya koyduğumda okumada güçlük çekiyorum. O derece siyahlık oluştu. Acaba sorun monitörde mi yoksa ekran kartına bir şey falan mı oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün bilgisayara restart attım, attıktan sonra ekranın sağ üstü biraz bulanıklaşmıştı. Yani biraz siyah gösteriyor. Şöyle mesela, masaüstünde sağ üst tarafa bir dosya koyduğumda okumada güçlük çekiyorum. O derece siyahlık oluştu. Acaba sorun monitörde mi yoksa ekran kartına bir şey falan mı oldu?

Sorun yüksek ihtimal monitör de ölü piksel olabilir ama bir fotoğraf atarsanız daha iyi yardimci olabiliriz.

Dosya Ekleri

• 15967189165845265353725063833828.jpg
    15967189165845265353725063833828.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 55
Renkli pixellerin arkasında aydınlatma LED'leri olur. Aydınlatma ledlerinden biri ölmüş. Üzgünüm yazılımla düzeltilebileceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı