Ekranlardan çok sıkıldım

emirfaruk01

Decapat
Yer
San Fierro
Daha fazla  
Binbir hevesle alınan bilgisayarı, telefonu hatta ekran barındıran ve beni dış dünyadan soyutlayan her şeyi şöyle en az 1 ay kenara atıp kitap okumak, bisiklete binmek falan isterdim. Fakat öyle kötü durumdayız ki birkaç gün WhatsApp'a bakmasak sıkıntı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu, pcyi tamamen 1 ay kenara atmak yerine 1 ay kitap okuyun, bisiklete binin otomatikman zaruri ihtiyaçlar dışında zaman kaybetmezsiniz.

Binbir hevesle alınan bilgisayarı, telefonu hatta ekran barındıran ve beni dış dünyadan soyutlayan her şeyi şöyle en az 1 ay kenara atıp kitap okumak, bisiklete binmek falan isterdim. Fakat öyle kötü durumdayız ki birkaç gün WhatsApp'a bakmasak sıkıntı çıkıyor.

Aynı sorun bende de var. Kitap okuyun, film izleyin.

Şu durumda pek mümkün değil kitap okumak belki bir nebze mümkünde kalanı zor her şeyin sanal ortama taşınmasından sonra.
Evet ya. Üzülüyorum bu duruma. Normalde günde 70 sayfa kitap okuyan biriydim. Ekranlara baktıkça koptum iyice, şimdi de okuyasım gelmiyor.

Eğer istiyorsanız ücretsiz siteler üzerinden kitap e-kitap okuyabilirsiniz, veya yine almak istediğiniz bir şey varsa e-kitap olarak alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı