Ekranlı teyp önerisi

SeryXS

Decapat
Daha fazla  
Dedemin arabasına ekranlı teyp alacağız ben pek anlamıyorum o konulardan size sorayım dedim Max bütçemiz 1000-1100 TL ben 2 tane buldum sizce hangisi güzel.

Bunların hepsi aynı anakarta sahip aslında aynı fabriakada çinde basılıp böyle dağıtıyorlar ve çok dandikler. Benim aracımda ben bir türlü randıman alamadım en iyisi 4 ay sonra Bluetooth problemi çıkarmaya çalıştı iki sefer aldım ikisi de cortladı. Sonra huzuru araç üreticimin önerdiği orjinal ekranlı teypte buldum.

Tavsiye etmem.

DriverTech AVX markasını öneririm ikiside aynı ürün sadece isimleri değişiyor. Kullandım dokunmatiği bt falan özellikleri baya iyi ama ses çıkışları profesyonel değil. Tavsiyem ya profesyonel bir teyp ya da indash android olabilir navigasyon baya iş görüyor.

Diğerleri ile hiç farklı yok, diğerleri kaç ayda bozuluyorsa o da aynı zamanda bozuluyor hocam. Denendi onaylandı. Aynı düşünce ile Çinli markadan Jameson'a geçmiştim ama onlar da sadece aldıkları ürünü marka altında satıyorlar kendileri kart basmıyorlar ısıya da dayanıksızlar.

Alıyoruz hocam dediğinizi.

Test ettikten sonra görüşlerinizi belirtirseniz çok iyi olur, hayırlı olsun.

Merhabalar, test etme imkanı buldunuz mu acaba?

@SeryXS

@masQee merhaba hocam, drivetec modelini siz kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangi modeli var sizde? Ben de o markadan almayı düşünüyorum da.

Son düzenleme:
Test ettikten sonra görüşlerinizi belirtirseniz çok iyi olur, hayırlı olsun.

Merhabalar, test etme imkanı buldunuz mu acaba?

@SeryXS

@masQee merhaba hocam, drivetec modelini siz kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangi modeli var sizde? Ben de o markadan almayı düşünüyorum da.
AVX modeli vardı. Şu an başka isimle üretilmiş.Eurotec ismiyle. Arabada Profesyonel sistem olduğundan JVC teyp aldım.

Diğerleri ile hiç farklı yok, diğerleri kaç ayda bozuluyorsa o da aynı zamanda bozuluyor hocam. Denendi onaylandı. Aynı düşünce ile Çinli markadan Jameson'a geçmiştim ama onlar da sadece aldıkları ürünü marka altında satıyorlar kendileri kart basmıyorlar ısıya da dayanıksızlar.

AVX marka aldım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım alacak kişiler varsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı