İşte sorun da o. Neyini gördün?
Bu iki partinin varlığı da kitlesi de önemli ölçüde zarar.
Baksana beğenmedimi basmış hemen millet.
Fanatik CHP taraftarı fanatik Ak Partililerden daha sıkıntılı.
Erdoğan bu kadar ileri gitmese biraz ılımlı davransa. Egosunu beslemese bu seçimde gider ama diğer seçimde yine (yani halefleri) kazanabilir. Hem insanların gönlünü kazanmış olur. Yeri gelince bırakmasını biliyor dedirtir.
Evet buraya kadar sıkıntı yok.Sizin anlamadığınız şey şu, halk sensin, son sözü sen söylersin.
Ben bir fikir öne sürmedim: Ortada olan durum bu.Milletten şu saatten sonra kendi düşüncene anlayış beklemesini bekliyorsan, bekleyemezsin. Çünkü senin sunacağın herhangi bir argümanın muhtemelen küfürle savuşturulacak kadar değeri olacaktır. Sen dua et yine nazik davranıp beğenmedim atmışlar. Yeni nesil troller.
Bu dediğin partilerin mecliste olmasının sebebi millet. Milletin iradesini mi hapse atıcaksın?
Evet buraya kadar sıkıntı yok.
Ben bir fikir öne sürmedim: Ortada olan durum bu.
Önceki ABD seçimlerin de Trump kaybetmişti. Benzeri bir durumdan dolayı.
Biraz mutevazi olur insanların gönlünü alırsan daha çok destek bulursun.
Seviyeniz o kadar sizin. Azıcık kendinize muhalif bir şey görünce troll ilan ediyorsunuz.
Sizin de zamanınız geçecek.
Cahil olduğunu bu kadar belli etme.Sen de ben onları desteklemedim diye kendini kanıtlamaya çalışacağın zamana giriyorsun. O yüzden acele etme, daha yeni başladık.
Kaç yıldır A Haber'e göz atmadım bile.Bu arada, pek fazla A Haber'e takılma, farklı kanalları da gez, evine gelen faturaları biraz incele, biraz gerçeklerle yüzleş. Daha sonrasında yorum yaparsın.
Cahil olduğunu bu kadar belli etme.
Ben herhangi bir zümreyi desteklemedim diye kanıtlamaya çalışmayacağım.
Eğer öyle bir şey suç olursa suçlayan taraf kanıtlamaya çalışacak.
Kaç yıldır A Haber'e göz atmadım bile.
Asıl sizin gibiler Halk TV'den başka kanallara göz atsa iyi olur. Kendinizi bi özdenetimden geçirin.
Hatta tuttuğun futbol takımından başlayabilirsin bu işe.
Benim ödediğim faturalardan çok mu memnunum?
Bu ayki sadece internet faturam 1500 liradan fazla.
Kardeşim sen ne anlatıyorsun?Son 2 cümlen durumu özetliyor aslında.
Kimse sana bir şeyi destekle, destekleme demiyor, diyemez, demokrasi bunu gerektirir, ancak ortada böyle bir durum varken ve insanlar göz göre göre salak yerine koyuluyorsa ve iftiralar ile saltanat sürdürülecek ise, buna artık sevmesen ve desteklemesen dahi hep beraber "dur" demek hepimizin görevi.
Aksine, fark etmediğin gibi ben de sana bir adayı ya da partiyi destekle demedim, fakat şu anda o "hak", "hukuk" ve "adalet" için savaşan zümreyi desteklemezsen o internet faturan da bir gün kira bedeline eş değer olur.
Cahiliyet konusuna gelince.. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu cumhuriyette, bir insanın seçilme hakkı elinden alınıyor ve insanlar buna tepki gösteriyor diye onlara cahil diyorsun. Yarın bu mücadeleyi veren insanların sayesinde özgür olacaksın ya, o zaman görürüz sen ve senin gibileri.
Ömer Hayyam ne güzel söylemiş,
"Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet!"
Ben tepki gösterenlere cahil demiyorum.Cahiliyet konusuna gelince.. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu cumhuriyette, bir insanın seçilme hakkı elinden alınıyor ve insanlar buna tepki gösteriyor diye onlara cahil diyorsun. Yarın bu mücadeleyi veren insanların sayesinde özgür olacaksın ya, o zaman görürüz sen ve senin gibileri.
Kardeşim sen ne anlatıyorsun?
Ben bu olaylardan önce zaten karşıydım.
Eylemlere karşı bir şey mi dedim ben?
AKP kadar CHP taraftarı da koyun hatta yerine göre daha beter diyorum.
Ben tepki gösterenlere cahil demiyorum.
Eleştirildiniz diye hemen AKP'li ilan ettiniz beni. A Haber'den başını kaldırmıyor diye ithamda bulunuyorsunuz.
''Sen de ben onları desteklemedim diye kendini kanıtlamaya çalışacağın zamana giriyorsun. O yüzden acele etme, daha yeni başladık.''
Buna ithafen cahil dedim ben. Kendi kendinize triplere giriyorsunuz.
''Aksine, fark etmediğin gibi ben de sana bir adayı ya da partiyi destekle demedim, fakat şu anda o "hak", "hukuk" ve "adalet" için savaşan zümreyi desteklemezsen o internet faturan da bir gün kira bedeline eş değer olur.''
Şu partiyi destekle demiyorsunuz ama dolaylı yoldan AKP'li ilan ediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.