Ekrem İmamoğlu tutuklandı

@Patrixcs @cinar_yasarrr bu konuda da aynı tepkiyi gösterecek misiniz bakalım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akp ne yapsa mübah.

Bu sokak protestolarına asla ama asla bu tarz insanlar ve örgütler sokulmamalı. Çaktırmadan girip iki laf etseler anında "Bu cehape zihniyeti ve seçmeni teroriiiiist" diyecekler. Gezi olaylarından ders alınsın, aman dikkat.

Saltanatlarının devam edebilmesi için Ümit Özdağ ve Ekrem İmamoğlu hapise gönderildi. Bu halk tarih boyunca kimseye boyun eğmedi, eğmeyecek.
Halkın büyük bir kısmı Osmanlı hayalleriyle yaşıyor. Demokrasi falan istemiyorlar. Erdoğan derken besmele çek diyenler bile var. Besmele Allah'a çekilir, Allah derken besmele çekmeyecek insanlar bunları diyorlar.

Ekrem İmamoğlu ileride cb olursa şaşırmayın.
Ben de şaşırmam. Bizim millet hırsızı, namussuzu sever. Yargıda çifte standart var diye Ekrem çalmadı mı diyeceğiz? Hırsızlığı kanıtlanmış birini savunuyorlar. Bu ülke İmamoğlu sülalesini de doyuramaz.

Polise kezzap atanlar falan varmış. Bunlar da çok yanlış ama benim düşüncem anayasal haklara uygun yürüyüş yapanlara "bakın bunlar polise bile kezzap atacak durumdalar" dedirtmek için aralarına provokatörler sızdırılmış olabilir.

Ama ne olursa olsun: Araştırın, düşünün oyunuzu ona göre kullanın. Ülkenin artık bilinçli kullanılmış olan oylara ihtiyacı var.

Polise kezzap atanlar falan varmış. Bunlar da çok yanlış ama benim düşüncem anayasal haklara uygun yürüyüş yapanlara "bakın bunlar polise bile kezzap atacak durumdalar" dedirtmek için aralarına provokatörler sızdırılmış olabilir.
İçlerindeki birikmiş kini kusuyorlar. Karşıt tarafların birbirine saygısı yok ki. Bu partilerden medet uman hayal alemindedir.

İçlerindeki birikmiş kini kusuyorlar. Karşıt tarafların birbirine saygısı yok ki. Bu partilerden medet uman hayal alemindedir.
Konuyu hâlâ partilere bağlıyabiliyorsan biraz sıkıntılı düşünüyorsun demektir. Mâlum adam dışında birisini seçmek artık mutlak gereksinimdir. A partisi, B partisi fark etmez. Heryerde onun adamları var. Anayasayanın ilk üç maddesini değiştirmeye çalışmalar mı dersin? Öcalan'ın yakın zamandaki durumlarını mı dersin? Çok konu var, çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı