Ekrem İmamoğlu tutuklanır mı?

Malum malum ne hocam açık açık konuşun kötü ve tepki alacak bir şeyse zaten söylemeyin.
17'imde sicilime "Malum şahıslar" tarafından soruşturma açıldı damgasını yedirmek istemiyorum hocam Düşünün bakalım, şu durumda kim kimi susturmak istiyor. Bence gayet açık konuşmuşum. 2 kişiyi gözaltına aldıran İmamoğlu değil diye biliyorum.

Teyip Efendi ABD ve Avrupa'nın istemediği neyi yapmadı? Siz bakmayın teyibin iç politikada söylediklerine dış politikada tam Avrupa ve ABD nin istediği adam. Komşularla 0 sorun politikası yapıyoruz dediler Suriye'de kürdistanı kurdurdular

Amerika varken zor gibi

Suriyede ne zaman kürdistan kuruldu? Avrupa ile t.c cumhurbaşkanının alakası bile yok ikiside bir birine sallıyor zaten hükumette bir sürü ABD'li eleman var o yüzden yakın strateji

Olma ihtimali var, ben imamoğlu destekçisi değilim ama bu cidden demokrasiye çok büyük bir darbe halk sosyal medya gibi yerlerde ikinci bir gezi parkı faciasına sebep olmadan olabildiği kadar protesto etmeli.
Nesinde demokrasik bir sıkıntı var? Adamın keşke sadece diploması sıkıntılı olsa. İstanbul'un bütçesi bazı ülkelerden daha büyük. Bu bütçeyi hiçbir şey yapmayarak nasıl harcıyor?

Nesinde demokrasik bir sıkıntı var? Adamın keşke sadece diploması sıkıntılı olsa. İstanbul'un bütçesi bazı ülkelerden daha büyük. Bu bütçeyi hiçbir şey yapmayarak nasıl harcıyor?

Kardeşim bu devlet bunları Cumhurbaşkanı adayı olana kadar bilmiyor muydu ülkenin en büyük şehrini 2018'den beri yönetiyor bu adam sende 2025 yılında başkan adayı olunca sen teröristsin diyorsun sen kaç ülkede gördün Cumhurbaşkanı adayının göz altına alındığını ben bir tek Venezuela'da gördüğümü hatırlıyorum bu Avrupa için çok büyük bir istikrarsızlık örneği İstanbul'da şu an olaylar aşırı derecede büyüdü yavaş yavaş diğer illerde katılıyor ikinci bir gezi parkını bu ülke kaldırabilir mi zannediyorsunuz dolar yakında 50 lirayı geçer sizde zaten maaşı dolarla almıyoruz dersiniz.

Son düzenleme:
Amerika varken zor gibi

Suriyede ne zaman kürdistan kuruldu? Avrupa ile t.c cumhurbaşkanının alakası bile yok ikiside bir birine sallıyor zaten hükumette bir sürü ABD'li eleman var o yüzden yakın strateji
YPG ile htş nin birleşmesi YPG yi orada meşrulaştırdı. Kendi içinde özerk takılacaklar. Cumhurbaşkanı mültecileri burada neden tutuyor? Edirne'ye sınır güvenliği için duvar neden örüldü? Bulgaristantan gelecek kaçak girişleri önlemek için mi sence?

Avrupadan bizene. Devlet Kürt sorunu bittiği için rahat rahat CHP'yi yok sayıyor. Bir siz zekisiniz devleti eleştiriyorsunuz. Her şeyin bir vakti var. Ayrıca İmamoğlu'nun yaptıklarını göz ardı edip hala ülkede demokrasi yok diyorsunuz. İmamoğlu seçime girse de kazanamaz artık. Devlet bir sürü ilçeye, ile, şirkete kayyum atıyor. Toplu bir temizleme çalışması olduğunu da görmeyip tek İmamoğlu'nu tutuklamışlar gibi konuşuyorsunuz.

Kardeş mevlana seni görse döne döne bir koyar Ak Partiiiiii diye gidersin Rize'ye kadar seni sorguluyormuşum gibi düşünme ama malı kimden alıyorsun kafana hayran kaldım.

Tutuklanacağını düşünmüyorum ancak yolsuzluk davalarında bu tedbirin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Zarrab gibi bu da kaçamasın diye uygulanmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…