Ekrem İmamoğlu tutuklanır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir anda aklıma geldi buna doğru gidiyoruz XD.

İmamoğlu gözaltına alındı. Kendisi ön seçim mitinglerinde kendisine karşı böyle bir operasyon planının var olduğunu zaten açıklamıştı. Peki bu tutuklama ile sonuçlanır mı? Bu olay Mansur Yavaş'ya da herhangi diğer potansiyel adaylara da akseder mi?

Ne düşünüyorsunuz?

Avrupa Birliği falan diyorduk bir de olaya bak 😀

Bizi halk olarak şaşırmamaya nasılda alıştırdılar kimse hiçbir şeye tepki vermiyor artık sizce de garip değil mi?
Çok yorulduk ancak İmamoğlu Özdağa benzemez. Bütün muhaliflerin mihenk taşıdır. Seversiniz, sevmezsiniz İmamoğlu bir semboldür ve Erdoğan gibi kitlelerin yıldız gördüğü bir isimdir. Onun için İmamoğlu ile fazla uğraşmaları, İmamoğlu'nu pek samimi bulmayan insanların bile mitinglere gelmesine sebebiyet verebilir.

Ab toplandı kos koca imamoğlu hakkında konuşmak için, insanlar tepki gösteriyor merkez bankası kaç milyar dolar bozdurdu kademeli olarak düşürmek için durum vahim.

Ab toplandı kos koca imamoğlu hakkında konuşmak için, insanlar tepki gösteriyor merkez bankası kaç milyar dolar bozdurdu kademeli olarak düşürmek için durum vahim.
Abi anlamıyorum, hem ekonomik olarak zora girdik hem de Ekrem İmamoğlu mağdur edilmiş oldu. Şimdi iktidarın bu işlerden kârı ne olacak, nasıl bir plan var merak ediyorum.

42 seviyelerini gördü bugün dolar.

42 mi? 44 olmasın o. 🙂

İmamoğlunun inşaat şirketine bile el koydular şuan.

Abi anlamıyorum, hem ekonomik olarak zora girdik hem de Ekrem İmamoğlu mağdur edilmiş oldu. Şimdi iktidarın bu işlerden kârı ne olacak, nasıl bir plan var merak ediyorum.

Hedef belli kazanacağını biliyorlar o yüzden bu yollara girdiler çok şey anlatmak isterdim ancak konuşma yapmak istemiyorum yasak. 😀

Hedef belli kazanacağını biliyorlar o yüzden bu yollara girdiler çok şey anlatmak isterdim ancak konuşma yapmak istemiyorum yasak. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı